Nintendo DS Browser

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 06-10-2006

Verander je Nintendo DS is een volledig functionele webbrowser met de Nintendo DS Browser. Websites bezoeken, e-mails ontvangen en verzenden, online bankieren en winkelen – alles draadloos!De Nintendo DS Browser is voorzien van een ingebouwde geheugenfunctie zodat je je favoriete sites kunt toevoegen. De korte opstarttijd garandeert een snelle en gemakkelijke toegang tot internet, zowel thuis als onderweg. Met de DS Browser kun je een verbinding maken met elke draadloze internetverbinding: thuis, via een openbare hotspot of via één van Nintendo’s gratis Wi-Fi hotspots die je overal in de Benelux tegenkomt.Dankzij het Touch Screen van de Nintendo DS kun je moeiteloos over het web surfen, net zo gemakkelijk als bij gebruik van muis en toetsenbord. De stylus kan worden gebruikt om hyperlinks te activeren en een volgende pagina te openen. Voor het intikken van een URL of andere teksten kunnen gebruikers zowel een onscreen toetsenbord als de handschriftherkenning van het systeem gebruiken.Voor het bekijken van websites biedt de Nintendo DS Browser twee verschillende mogelijkheden. De Overview Mode toont de complete website op het Touch Screen, terwijl op het onderste scherm een vergroting verschijnt van het deel dat met de stylus is aangeraakt. De Small Screen Rendering Mode past de breedte van de website aan om deze in zijn geheel zichtbaar te maken op de twee schermen van de Nintendo DS, zodat het niet nodig is om horizontaal te scrollen.De Nintendo DS Browser ziet eruit als een gewone DS Game Card. Om ervoor te zorgen dat afbeeldingen of ‘zware’ websites snel kunnen laden, wordt deze Card geleverd in combinatie met een Memory Expansion Pack, welke handig in de opening voor een Game Boy Advance spelcassette van de Nintendo DS kan worden geschoven. Er zijn twee versies van dit Memory Expansion Pack, de ene is bedoeld voor de klassieke Nintendo DS, terwijl de kleinere versie is bedoeld voor de Nintendo DS Lite.Ouders die graag toezicht willen houden op de sites die hun kinderen bezoeken, kunnen een wachtwoord instellen om toegang tot de browser te vergrendelen.
  • Surf draadloos over het web met je Nintendo DS of Nintendo DS Lite
  • Gebaseerd op de populaire browser-software van Opera
  • Korte opstarttijd
  • Ingebouwde geheugenfunctie, ook voor ‘favorieten’
  • Gebruik de stylus op het Touch Screen om pagina’s te openen en tekst in te voeren
  • Twee manieren om websites te bekijken, beide maken goed gebruik van de twee schermen
  • Vergrendeling met wachtwoord mogelijk
  • Verkrijgbaar in twee versies: voor Nintendo DS en Nintendo DS Lite

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Educatief spel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Opera

Functies

Internet

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

06-10-2006