One Piece Gigant Battle

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 01-07-2011

Probeer je staande te houden in furieuze anime-gevechten met One Piece Gigant Battle voor de Nintendo DS!

One Piece Giant Battle is gebaseerd op de gelijknamige, in Japan zeer populaire reeks manga en tekenfilms over de maffe vechtersbaas Monkey D. Luffy en zijn zootje ongeregeld: de Straw Hat Pirates. Het spel plaatst spectaculaire 2D-gevechten in de palm van je hand.

Vertrek met Monkey en andere kleurrijke personages naar Last Resort om deel te nemen aan The Pirate Grand Prix – een gigantisch toernooi dat wordt gehouden om te bepalen wie de ultieme vechter is, en waar dus de stijlvolste vechters uit de One Piece-wereld op afkomen. Je kunt kiezen uit 20 speelbare personages en ondersteunende figuren, waaronder vele favorieten van de fans, allemaal ontsproten aan het brein achter de serie Eiichirō Oda. De humor en buitensporige actie van het One Piece-universum zijn alom aanwezig.

Iedereen kan meteen deelnemen aan de gevechten, dankzij de eenvoudige besturing die traditionele knoppencommando's mengt met touchscreenfuncties. Gebruik voorwerpen, speciale aanvallen en tegenaanvallen met het hoofdpersonage en de ondersteunende personages die je hebt uitgekozen. Door in de Pirate Grand Prix te vorderen verdien je ervaringspunten die je aan je hoofdpersonage kunt toewijzen om hem of haar weer een stukje sterker te maken voor de volgende ronde. Door gevechten te winnen verdien je geld wat je in het spel kunt gebruiken om krachtiger aanvallen te kopen.

Er valt van alles te beleven in One Piece Giant Battle en natuurlijk kun je het spel ook delen met andere spelers. Strijd één-tegen-één of twee-tegen-twee in spelvarianten die zowel geschikt zijn voor Multi-Card Play als DS Download Play (hiervoor heeft slechts één van de vier spelers een exemplaar van het spel nodig).

Ontdek de wereld van One Piece op de Nintendo DS – van de maffe personages tot de intense gevechten - in het machtige One Piece Gigant Battle.

  • Welkom in de wereld van One Piece – een manga- en tekenfilmserie vol bizarre personages met superkrachten.
  • Neem deel aan The Pirate Grand Prix. Kies uit 20 personages en verdien ervaringspunten en geld om je kansen voor de volgende vechtpartij te vergroten.
  • Speel samen met maximaal drie andere spelers in spelvarianten die zowel geschikt zijn voor Multi-Card Play als DS Download Play.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Ontwikkelaar

Gambarion

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

01-07-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels