Pokémon Ranger: Shadows of Almia

Systeem: Nintendo DS, Wii U Releasedatum: 21-11-2008

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Word een Top Ranger en bescherm honderden verschillende Pokémon-soorten tegen een sinister bedrijf in Pokémon Ranger: Shadows of Almia. In dit tweede deel in de Pokémon Ranger-serie moet je opnieuw Pokémon vangen op het touchscreen en hun vaardigheden gebruiken om je doelen te bereiken. Deze keer kun je echter 50 extra Pokémon die niet in het originele spel zaten tegenkomen, waaronder velen uit Pokémon Diamond en Pokémon Pearl.

Als beginnende Student Ranger in de Ranger School barst je van het enthousiasme als je er aan denkt op een dag Top Ranger te worden en je kennis in te zetten ten bate van Almia en de vele Pokémon die daar leven. Weet jij veel dat je al snel na je diploma-uitreiking je nieuwe vaardigheden in moet zetten bij een zoektocht die de toekomst van de regio zal bepalen?

Als jongens- of meisjesranger is het aan jou om Pokémon te vangen die je tijdens je reis bij kunnen staan. Om dat klaar te spelen, maak je gebruik van de Capture Styler. Dit is een speciaal stuk gereedschap waarmee je Pokémon kunt vangen door cirkels om hen heen te trekken op het touchscreen, met je stylus. Of je wel of niet slaagt in het vangen van Pokémon wordt bepaald door de kracht van je Capture Styler en de mogelijkheid om op het juiste moment hulp in te roepen van de Friend and Partner Pokémon die je al eerder gevangen hebt.

Zodra je een Pokémon inlijft, kun je diens unieke Field Move gebruiken om hindernissen op je weg te overwinnen, voordat je hem weer vrijlaat. Al naar gelang je meer Missions en Quests uitspeelt verdien je het recht om meer Pokémon tegelijkertijd mee te nemen, waardoor je nieuwe gebieden in het uitgestrekte Almia kunt ontdekken en verkennen.

In de Ranger Base of bij de Ranger Union worden Missions voor je vastgesteld, waarin je bosbranden moet blussen of ondergrondse grotten moet onderzoeken. Een belangrijke test voor je vaardigheden als Ranger zijn de gevechten tegen ontzagwekkende eindbazen op je pad naar de ontdekking van de ware bedoelingen van de schimmige Team Dim Sun-organisatie. Buiten alle Missions in het spel, zullen mensen die je tegenkomt je vragen om Quests te ondernemen en als je deze met succes volbrengt, kun je je Capture Styler verbeteren en opwaarderen, waardoor hij beter bestand is tegen bepaalde aanvallen, langere capture lines kan trekken en nog veel meer.

Pokémon Rager: Shadows of Almia bevat honderden Pokémon, een enorme spelwereld en tientallen missies voor durfallen. Begin onderaan de ladder en zorg dat je bekend komt te staan als de beste Pokémon Ranger ooit!

  • Kom honderden Pokémon tegen in het wild en verken een enorme wereld tijdens je missie om een Top Ranger te worden.
  • Gebruik de unieke vaardigheden van je Friend en Partner Pokémon om nieuwe gebieden te openen en de strijd aan te gaan tegen de kwaadaardige Dim Sun.

Let op: draadloze-communicatiefuncties van de oorspronkelijke game, zoals Multi-Card Play en DS Download Play, zijn niet beschikbaar in de Wii U Virtual Console-versie. Deze game kan door één speler gespeeld worden op de Wii U Virtual Console.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Creatures inc.

Leeftijdsclassificatie

Virtual Console (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

09-06-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

144,00 MB

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

21-11-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans