Race Driver: GRID

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 25-07-2008

Laat wereldwijd een spoor van brandend rubber achter en race van Tokio naar San Francisco in Race Driver: GRID. In deze opvolger van Race Driver: Create and Race krijg je nóg meer controle over 's werelds snelste wagens. En dat allemaal op de Nintendo DS.

Laat je bolide het parkoers oprollen in allerlei toffe speelstanden, van Time Trial tot achtervolgingen. Stel je vaardigheid vervolgens op de proef in de wereldomspannende carrièrestand. Daarin race je de ene dag door de straten van Detroit en schiet je de volgende dag door de haarspeldbochten van de Nürburgring. Lukt het je om genoeg medailles te winnen en bekend te worden als de beste coureur van de planeet?

Met de uitgebreide parkoersmaker bouw je het perfecte circuit op het touchscreen. Je kunt alles zelf bepalen, van het landschap tot de reclameborden langs de weg. Of je je baan snel en makkelijk in kaart brengt met het tekengereedschap of de tijd neemt om met liefde een meesterwerk te scheppen, de mogelijkheid om rond te rijden op je eigen parkoersen houdt de GRID-ervaring fris.

Het racen in GRID wordt extra spannend door een onlinestand waarin je het opneemt tegen andere coureurs via de Nintendo Wi-Fi Connection. Race tegen drie anderen in een enkele race, een kampioenschap of een enerverende achtervolging. Je kunt zelfs spelen op zelfgemaakte parkoersen of nieuwe banen van andere GRID-spelers downloaden. Met Multi-Card Play kunnen vier mensen met een exemplaar van het spel allerlei speelstanden spelen en met Single-Card Play kun je genieten van een kampioenschap met drie banen, zelfs als je maar één exemplaar van het spel hebt.

  •  Klim achter het stuur van überbolides als de Aston Martin DBR9 en de Dodge Viper voor allerlei uitdagingen op topsnelheid.
  • Ontwerp ieder detail van je eigen parkoersen en deel ze met de rest van de wereld of download de circuits van andere spelers via de Nintendo Wi-Fi Connection.
  • Test je racevaardigheid in het spiksplinternieuwe driftonderdeel of race naar de top van het klassement in de carrièrestand.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Codemasters

Ontwikkelaar

Firebrand Games

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

25-07-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3