Tetris Party Deluxe

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 03-09-2010
Tetris Party Deluxe
Sluiten X

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Welkom bij Nintendo's officiële Nederlandse site voor Tetris Party Deluxe op Wii en Nintendo DS. Geniet van het wereldberoemde Tetris en meer dan 20 fantastische varianten op het Tetris-spel. Speel met vrienden thuis, of ga online via de Nintendo Wi-Fi Connection.

Nintendo DS-functies

Deel de fun

Maximaal 8 spelers kunnen hun Nintendo DS-systemen draadloos verbinden om tegelijk van Tetris Party Deluxe te genieten - zelfs als slechts één speler een exemplaar van het spel bezit!

Puzzel tegen de wereld

Via de Nintendo Wi-Fi Connection kunnen maximaal 4 spelers online tegen elkaar strijden in de Wereldwedstrijd. Vergelijk je scores met die van vrienden of spelers van over de hele wereld!

Klets met je vrienden

Gebruik de ingebouwde microfoon van de Nintendo DS om voor of na het spelen met vrienden te kletsen in de lobby waar je wedstrijden tegen een vriend kunt organiseren, via de Nintendo Wi-Fi Connection.

Eenspelerstand

Marathon

Het klassieke Tetris! Verwijder 150 lijnen in elk van de 15 levels, of kies voor Endless om het zo lang mogelijk vol te houden!

Wedstrijd tegen de computer

Neem het op tegen de computer! Verwijder lijnen om ze naar je tegenstander te sturen op 15 moeilijkheidsniveaus.

Field Climber

Help de "klimmer" de top te bereiken door met Tetris-blokken een trap te maken. Probeer zo hoog mogelijk te komen in de nieuwe Everest-stand!

Stage Racer

Stuur een Tetrimino door uitdagende parkoersen en probeer de snelste tijd te halen! De nieuwe Abyss-optie is goed voor een ware uitputtingsslag.

Shadow

Stapel Tetris-blokken op elkaar voor een vorm die gelijk is aan de getoonde schaduw! Kraak meer dan 30 puzzels of maak ze zelf!

Sprint

Denk sneller dan het licht en verwijder zo snel mogelijk 40 lijnen!

Master Mode

Alleen voor experts! Deze spelstand is gelijk aan Marathon, maar begint meteen op de hoogste snelheid en het hoogste niveau!

Bombliss™

Gebruik bommen om lijnen te verwijderen met explosieve kettingreacties! Gebruik zo weinig mogelijk bommen voor de hoogste score.

Tetris Marathon voor beginners

Nieuwkomers kunnen meteen beginnen! Door de grotere Tetris-blokken is het spel nog gemakkelijker en geschikt voor elke speler!

All Clear Sprint voor beginners

Probeer 20 keer het hele speelveld leeg te maken, en doe dit zo snel mogelijk voor de hoogste score.

Meerspelerstand

VS Battle (met voorwerpen)

Maximaal 8 spelers kunnen tegen elkaar strijden en daarbij magische voorwerpen gebruiken.

Co-op Tetris

Werk samen met een andere speler in een extra breed speelveld. Kijk hoever je samen kunt komen!

VS Field Climber

Maximaal 4 spelers kunnen proberen om als eerste het doel te bereiken.

VS Stage Racer

Maximaal 4 spelers kunnen tegen elkaar racen om als eerste de finish te bereiken. In de substand Abyss is het de kunst het zolang mogelijk vol te houden!

Duel Spaces

In deze spelstand kunnen 2 spelers om beurten proberen zoveel mogelijk ruimte in het speelveld te veroveren.

VS Shadow

Maximaal 4 spelers proberen als eerste de puzzel op te lossen.

VS Hot Lines

Probeer de Hete Lijnen als eerste speler te verwijderen! Dit doe je door de Tetris-blokken op de Hete Lijn te verwijderen.

VS Sprint (met voorwerpen)

Alle spelers proberen als eerste 40 lijnen te verwijderen. Wie is het snelst?

Nintendo Wi-Fi Connection

VS Battle (met voorwerpen)

Maximaal vier spelers kunnen tegen elkaar strijden en daarbij magische voorwerpen gebruiken.

VS Battle 1 VS 1 (zonder voorwerpen)

Speel online tegen een andere speler, zonder voorwerpen.

Duel Spaces

In deze spelstand proberen 2 spelers om beurten zoveel mogelijk ruimte in het speelveld te veroveren.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Party, Puzzelen

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Hudson Soft / Tetris Online

Functies

Internet

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

03-09-2010

Leeftijdsclassificatie

3