Break Tactics

Systeem: Nintendo 3DS, Nintendo DSi Releasedatum: 06-06-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

De uitwassen van de oorlog woekeren onveranderd voort...Wat begon als een kleine schermutseling aan de grens van twee buurlanden is opgelaaid tot een bittere strijd die nu al meer dan tien jaar voortduurt. Het Imperium van Lancaster en het Hertogdom Meroving zijn de twee krachten die het hele continent met zich mee dreigen te slepen.

Break Tactics is een allesomvattend tactisch spel: rekruteer eenheden en zet ze in, vaardig strategische bevelen uit en leid tijdens epische gevechten je manschappen naar een glorieuze overwinning.

Als opperbevelhebber kan je niveaus verhogen voor sterkere aanvallen of extra verplaatsing. Je kunt ook de verdedigings- en aanvalscapaciteit van je eenheden verbeteren. Bedenk een strategie voor elke strijd en zet bij elk gevecht de best mogelijke eenheden in, waarbij je sterktes en zwakheden van verschillende soorten terrein optimaal benut.

Verzamel voorwerpen op het slagveld voordat de vijand dat doet en behaal op die manier voordeel. Verdien Break Points om speciale eenheden te upgraden of te rekruteren, zoals bijvoorbeeld toverende magiërs of eenheden die over ontoegankelijk terrein kunnen vliegen. Of gebruik ze om verrassingsaanvallen uit te voeren of het aantal eenheden te verhogen. Break Points worden toegekend op basis van de uitkomst van de strijd na elk level dat je hebt afgerond en verschillen afhankelijk van hoe goed je het gedaan hebt.

Geef wijs leiding aan je eenheden en maak voor eens en voor altijd een einde aan deze oorlog.

Kenmerken:

  • Verdien Break Points om een krachtiger leger te kunnen leiden.
  • Rekruteer speciale eenheden met verbeterde mogelijkheden.
  • Ontdek waardevolle voorwerpen en krijg beloningen.
  • Er is een optie beschikbaar waarmee je snel kunt opslaan.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Ga naar de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal voor actuele prijzen van downloadbare software.

Categorieën

Actiespel, Simulatie, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

Agetec

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DSiWare (Nintendo DSi)

Systeem

Nintendo DSi

Releasedatum

06-06-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels

Nintendo DSiWare (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS

Releasedatum

06-06-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels