Metroid Prime

Systeem: Nintendo GameCube Releasedatum: 21-03-2003

De Space Pirates voeren hun oude trucks nog steeds uit, maar de Metroid-jager Samus Aran kijkt nu anders tegen het leven aan. Voor het eerst zie je alles door de ogen van Samus, terwijl ze aan een geheel nieuw avontuur begint - een vervolg op een spannend verhaal dat nu al drie generaties van Nintendo systemen overspant.

Als je het verhaal nog niet kent, volgt hier een samenvatting. Samus stopte voor het eerst de slechte Space Pirates en Mother Brain bij hun poging een leger van Metroids tegen de planeet Zebes in te zetten, in Metroid voor de NES. Daarna werd ze geroepen de opdracht af te maken op de planeet SR388, in Metroid II voor de Game Boy, en bevrijde het heelal van alle Metroids behalve één Metroid-larve. In Super Metroid, voor Super Nintendo, voorkwam Samus de poging van Mother Brain om de gevangen Metroid-larve van wetenschappers op Ceres te stelen.

Dit langverwachte vierde hoofdstuk begint in de echte Metroid-stijl - als het schip van Samus aan een gevaarlijk lijkend, verlaten ruimteschip wordt gekoppeld. Maar al snel is ze bezig de grote werelden van de planeet Tallon IV te ontdekken op zoek naar die Metroid-kapers de Space Pirates.

Metroid Prime combineert uitstekende gameplay met ongelofelijke beelden, die naadloos overgaan tussen aanzichten in de eerste persoon en de derde persoon. Maar dat is niet alles. Samus kan kiezen tussen twee modes voor het vizier: gevecht en scanner, om te vechten of haar weg te vinden door de gevaarlijke wereld van Tallon IV. Daarnaast heeft Metroid Prime vele bekende wapens uit de geschiedenis van Metroid, zoals de Wave Beam en Freeze Beam, plus een aantal nieuwe wapens. Maar je hebt meer nodig, dan alleen een nerveuze vinger, om dit gevecht te winnen. Je hebt alle vaardigheden van Samus nodig, inclusief speciale pakken die nieuwe vaardigheden ontsluiten, en de altijd aanwezige Morph Ball, om ieder geheim op te lossen.

Met een verbazingwekkend mengsel van wapengeknal, puzzels oplossen, gameplay en eerste klas afbeeldingen zal Metroid Prime je zeer enthousiast maken!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Retro Studios

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo GameCube

Systeem

Nintendo GameCube

Releasedatum

21-03-2003

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans