32 Secs

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 17-06-2021

Race met je cybermotor door het verkeer op de snelweg van een futuristische stad en voltooi verschillende beproevingen en uitdagingen!

Verover de stad met extreme snelheid! Spring op je motor en voltooi verschillende races, tijdritten en andere uitdagingen in een scifi-metropool met hoge snelheid! Sla hard op het asfalt, zigzag tussen fietsen en racewagens op levendige neonverlichte straten.

Hack, boost en manoeuvreer met verschillende futuristische fietsen op eindeloze snelwegen! Verbeter je voertuig met systeemupdates en hardware-upgrades - wees de snelste racer in deze snelle rush! Verbeter je racevaardigheden en reflexen, ontwijk vijandige motoren, versla de andere racers en probeer de meester van het asfalt te worden! Krijg hogere snelheid en exacte afhandeling, gebruik boosts en hack tactisch om je vijanden achter je te laten. Strijd met andere echte rijders om de beste tijd. Ontdek de gloeiende, futuristische straten, vind elke boost, versla elke baas en verzamel zoveel mogelijk munten om je voertuig te upgraden met een extreem hoge snelheid! Ontgrendel nieuwe voertuigen, pas je fietsen aan, maak ze sneller, harder, sterker!

32Secs neemt je mee op een echte futuristische high-speed ervaring. Haast je en grijp je beste kans om je race-tegenstanders te verslaan, maar wees voorzichtig en laat je motor niet botsen tegen auto's of obstakels op het asfalt!

PRO TIPS

- Blijf door de booster-turbozones gaan om de snelheidslimiet te verslaan en die vervelende politieauto's te schudden

- Raak de oppositie, maar houd rekening met de gezondheid van je eigen fietsen

- Verbrand je nitro vaak en meng het met turbozones om echt te verscheuren het asfalt!

- Upgrade je vaardigheden en haal je grenzen tot het uiterste!

- Gebruik de fietsrem in onverwachte situaties!

HOOFDKENMERKEN

- Meesterlijke audiovisuals

- Superieur tempo en gameplay

- Unieke futuristische sci-fi motorfietsen en auto's

- Intuïtief upgradesysteem

- Hack vijandelijke voertuigen op de weg

- Leaderboards

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Racen, Avonturenspel, Actiespel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

isTom Games

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-06-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels