A Gummy's Life

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 25-09-2018

KENMERKEN

· Multiplayer voor maximaal acht spelers!

· · Speel als een snoepje met maximaal acht spelers online of op de bank!

· Makkelijk te leren, moeilijk te beheersen

· · Je kunt simpelweg op alle knoppen rammen en plezier beleven... of als pro op het juiste moment de juiste beweging maken om je tegenstanders te verslaan!

· Verschillende spelstanden

· · Hot Potato, King of the Hill, Team Deathmatch... het plezier gaat verder dan alleen de klassieke Free for All-stand.

· Vele diverse levels om te spelen met verschillende gamestijlen en -mechanieken

· · In elk level zul je iets nieuws ontdekken. Elk level moet op een andere manier gespeeld worden. Veel plezier!

· Vele verschillende snoepjes om mee te spelen

· · Elk snoepje heeft iets andere statistieken. Je kunt uit heel veel verschillende kleuren kiezen en er zijn ook snoepjes die je vrij kunt spelen!

· Knotsgekke gevechten

· · Deel rake klappen uit en smijt je tegenstanders door de lucht. Elk gevecht is uniek op zijn eigen manier.

· Pronk!

· · Vier de overwinning en maak je vrienden belachelijk.

· Voor alle leeftijden

· · De game is leuk en makkelijk te spelen voor iedereen. Je kunt zelfs met je oma spelen!

· Snoepjes!!

EEN WERELD VOL SNOEPJES

Waarschuwing! In A Gummy’s Life zijn snoepjes tot leven gekomen... en ze zijn niet te houden!

Ze zijn de stad binnengedrongen en ze zijn overal: in het voetbalstadion, het park, het fort, de kermis... zelfs in de pudding.

Hun non-stop ieder-voor-zich-gevechten hebben de aandacht van de mensen getrokken vanwege hun grappige bewegingen, maar ze kunnen meedogenloos zijn. Door hun vindingrijkheid zetten ze de elementen van het landschap om in onoverkomelijke obstakels. Ze leken zo lief!

Kies je favoriete snoepje, pas het naar eigen smaak aan, speel en lach je suf met je vrienden of familie. Ten aanval! Er kan er maar één overblijven.

A Gummy’s Life is een game waarin de winnaar degene is die er het meeste van geniet. Maar het is nog niet voorbij met de pret. De game krijgt updates waarmee nieuwe personages en levels worden toegevoegd.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Vechtspel, Actiespel, Party

Spelers

1 - 8

Uitgever

EP Games

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-09-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1136,00 MB