Afterlove EP

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: Nader te bepalen

Afterlove EP speelt zich af in de levendige stad Jakarta, de hoofdstad van Indonesië, en is een unieke mix van datingsim, ritmegame en verhalend avontuur. Kruip in de huid van Rama, een jonge muzikant wiens vriendin Cinta onlangs is overleden.

Terwijl zijn goede vrienden en bandleden allemaal vastbesloten zijn om hem verder te helpen, kwijnt Rama weg in zijn bestaan, stilstaand bij de beloften die hij aan Cinta heeft gedaan voordat ze konden worden vervuld. Maar er is nog iets dat Rama ervan weerhoudt verder te gaan, en dat is Cinta zelf, wiens stem nu in zijn hoofd leeft. Terwijl hij de stad verkent met Cinta op sleeptouw, zullen Rama's keuzes en interacties leiden tot een verscheidenheid aan mogelijke verhaallijnen en uiteindelijk tot een aantal verschillende eindes.

Afterlove EP, met prachtige, manga-getinte art van de beroemde artiest Soyatu en een originele soundtrack van de indieband L'alphalpha, brengt de minder verkende stad Jakarta tot leven en biedt een authentiek en emotioneel verhaal met lichte herspeelbaarheid.

  • Een emotioneel nieuw verhaal van de maker van Coffee Talk en What Comes After.
  • Een unieke mix van verhalend avontuur, datingsim en ritmegame.
  • Meerdere mogelijke eindes en verhaalpaden, gebaseerd op de keuzes van de speler in korte en toegankelijke gameplaysegmenten voor dag, nacht en slaap.
  • Onderscheidende artstijl van de bekende Indonesische kunstenaar Soyatu (@soyacomu), voornamelijk geïnspireerd door indie-manga.
  • Gevestigd in een levendige en authentieke recreatie van het hedendaagse Jakarta en volledig ontwikkeld door een Indonesisch team.
  • Met een originele soundtrack van de populaire Indonesische band L'alphalpha - exclusief geschreven voor de game.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Fellow Traveller

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

Nader te bepalen

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

PEGI 16 Voorlopig

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels