Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Apex Legends™

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 10-03-2021

Het is tijd om legendarisch te worden in Apex Legends: Revelry!

Apex Legends viert haar nalatenschap en proost op haar toekomst door tijdelijk de Team Deathmatch-modus te introduceren. Geremasterde Legend-klassen transformeren de manier waarop onze Legends spelen in de Apex Games, met nieuwe perks die toegang bieden tot nieuwe strategieën in de ring. En met de nieuwe Nemesis energy rifle kunnen onze Legends elke strategie gebruiken. Trek je feestkleding aan met de Revelry Battle Pass en verdien spectaculaire beloningen door Daily en Weekly Challenges te voltooien — of haal gewoon je feestartikelen op door jezelf aan te melden. Dus vorm een squad en stort je in de strijd: er is nog nooit een beter moment geweest om legendarisch te worden in Apex Legends: Revelry!


Bevat in-game aankopen.

Onderwerp de vijand met karakter in Apex Legends, een free-to-play* Hero-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samen om roem en rijkdom strijden aan de rand van de Frontier.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Een selectie legendarische personages

– Leer alles over een groeiende selectie sterke Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die je eenvoudig kunt leren, maar moeilijk kunt doorgronden.

Stel je ploeg samen

– Kies je Legend en combineer unieke vaardigheden met andere spelers om het ultieme team te vormen.

Speel strategisch in squads

- Of je nu vecht in een enorme, zwevende stad in Battle Royale of duelleert in tijdelijke modes, je moet snel nadenken. Leer alles over de unieke vaardigheden van je Legend en coördineer met je teamleden om nieuwe tactieken en krachtige combinaties te ontdekken.

Innovatieve gevechten

- Leer alles over een groeiend assortiment krachtige wapens en uitrustingen. Je moet snel bewegen en de ritmes van elk wapen leren om alles uit je arsenaal te halen. Varieer daarnaast elk seizoen met een overvloed aan nieuwe content.

Een altijd groeiend universum

- Apex Legends speelt zich af in een meeslepend en continu evoluerend universum waarin verhalen zich ontwikkelen, maps veranderen en nieuwe Legends zich in de strijd storten. Druk je stempel op de Apex Games met een heleboel opvallende outfits, en ga mee op avontuur!

*Er gelden speciale voorwaarden en beperkingen: http://x.ea.com/72737

*U heeft mogelijk een geschikt platformaccount en -abonnement (apart verkrijgbaar) nodig. Vaste internetverbinding en EA-account vereist. Er gelden bepaalde leeftijdsbeperkingen. Bevat in-game aankopen.

Deze game bevat optionele in-game aankopen voor virtuele valuta die je kunt gebruiken om een willekeurige selectie virtuele, in-game voorwerpen te verkrijgen.

Apex Packs zijn niet verkrijgbaar in België.

Spel vereist een download van minstens 25 GB via een internetverbinding. Je moet mogelijk ook een Nintendo-account aanmaken of koppelen. Afhankelijk van je opslagruimte heb je mogelijk een microSD-kaart nodig. Opslageisen kunnen veranderen. Bezoek www.help.ea.com/nl/apex-legends voor meer informatie.

Er zijn bepaalde voorwaarden en beperkingen van toepassing. Zie www.ea.com/nl-nl/legal voor meer informatie.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1), Online (60)

Uitgever

Electronic Arts

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • In-game aankopen (inclusief willekeurige items)

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

10-03-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

21554,00 MB