Apex Legends™

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 10-03-2021

Apex Legends – Legacy introduceert een nieuwe vorm van competitie: de Arena's. Scherp je vaardigheden aan in een close quarters-stand met meerdere ronden. Kies elke ronde je uitrusting en stort je in nieuwe maps waar geen ruimte voor geluk is.

Valkyrie, de dochter van de beroemde Titan Pilot Viper, doet mee aan de Games. Gebruik haar jetpack om in de lucht te heersen en het raketten te laten regenen op de tegenstander. Leer alles over de nieuwe Bocek Bow om je tegenstanders te spietsen. Stort je in een Olympus dat is getransformeerd door de komst van een mysterieus spookschip.

Abonneer je op op
YouTube

Grijp de nieuwe Battle Pass om meteen toegang te krijgen tot tijdelijke voorwerpen, inclusief de Legendary Way of the Serpent Spitfire-skin en drie nieuwe Rare Legends-skins. Baan je daarna vechtend een weg door dagelijkse en wekelijkse uitdagingen om beloningen te verdienen, zoals Apex Packs, XP Boosts en unieke skins. Laat zien hoe goed je bent en schrijf geschiedenis in het nieuwe seizoen van Ranked om spectaculaire beloningen te verdienen. Jullie kunnen je dit seizoen nergens verstoppen, Legends. Wil je weten of je de jager of de prooi bent?


Bevat in-game aankopen.

Onderwerp de vijand met karakter in Apex Legends, een gratis* Battle Royale-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samen om roem en rijkdom strijden aan de rand van de Frontier.

Leer alles over een continu groeiende selectie gevarieerde Legends, diepgaande tactische squad play en brutale nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring verbeteren: allemaal in een ruige wereld waarin alles kan en alles mag.

Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Een selectie legendarische personages

-Leer alles over een groeiende selectie sterke Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die je eenvoudig kunt leren, maar moeilijk kunt doorgronden

Stel je eigen team samen

- Kies je Legend en combineer unieke vaardigheden samen met andere spelers om het ultieme team te vormen.

Strategische Battle Royale

- Gebruik je vaardigheden - en je intelligentie - om tijdens het spelen strategische beslissingen te nemen en de sterke punten van je team af te stemmen op nieuwe uitdagingen terwijl de match zich ontwikkelt.

Genrebepalende innovatie

- Geniet van een gloednieuw assortiment innovatieve features die het Battle Royale-genre verbeteren, inclusief Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een gloednieuwe manier om jezelf in de actie te storten met Jumpmaster deployment.

Sweet, sweet loot

-Kom langs en plunder met talloze krachtige wapens, gevarieerde accessoires en handige wapenrustingen die je beschermen tijdens de strijd. Na het gevecht verzamel je talloze cosmetische opties waarmee je je personage en wapens kunt aanpassen, zodat je tijdens de match op nieuwe manieren kunt opvallen.

Deze game bevat optionele in-game aankopen voor virtuele valuta die je kunt gebruiken om een willekeurige selectie virtuele, in-game voorwerpen te verkrijgen.

*U heeft mogelijk een geschikt platformaccount en -abonnement (apart verkrijgbaar) nodig. Vaste internetverbinding en EA-account vereist. Er gelden bepaalde leeftijdsbeperkingen. Bevat in-game aankopen.

Spel vereist een download van minstens 25 GB via een internetverbinding. Je moet mogelijk ook een Nintendo-account aanmaken of koppelen. Afhankelijk van je opslagruimte heb je mogelijk een microSD-kaart nodig. Opslageisen kunnen veranderen. Bezoek www.help.ea.com/nl/apex-legends voor meer informatie.

Er zijn bepaalde voorwaarden en beperkingen van toepassing. Zie www.ea.com/nl-nl/legal voor meer informatie.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Schietspel

Spelers

1 - 60

Uitgever

Electronic Arts

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

10-03-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

20355,00 MB