Art Sqool

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 19-11-2020

Kruip in de huid van een jonge student, dwaal over de campus en voltooi de taken die de professor je geeft. Klinkt saai? De professor is een neuraal netwerk, terwijl de campus is verspreid over een aantal drijvende eilanden en gevuld is met bizar gevormde objecten en planten van deze wereld. Bovendien kun je rondvliegen.

Maar wacht, hoe zit het met taken? Nou, je zult moeten schilderen.

Schilderen is, naast verkenning, het belangrijkste in dit spel. Soms wordt je gevraagd om een specifiek object van het speelveld naar het virtuele canvas over te brengen, soms moet je een paard schilderen ... Maar meestal kun je je fantasie de vrije loop laten - dit is een spel dat je creativiteit aanwakkert. Maak je geen zorgen als je denkt dat je geen artiest bent. Art Sqool zal bewijzen dat u dat bent.

Maar zonder kwasten is er toch geen schilderij? Je kunt nieuwe verzamelen, hoewel je ze eerst moet vinden! Er zijn meer dan een dozijn borstels verstopt op de campus. Koop ze allemaal!

Belangrijkste kenmerken:

WEES CREATIEF. De professor is echt een coole kerel. En schilderen gaat over plezier maken, dus word gek! Meer dan 200 inspirerende prompts helpen je om elk creatief blok te doorbreken.

ONTDEK GEWELDIGE WERELD. Je hebt nog nooit zoiets gezien.

KOM TOT RUST. Natuurlijk zijn er enkele uitdagingen in het spel, maar het geeft de spelers ook de mogelijkheid om te ontspannen: ze kunnen ontspannen op chill-out muziek en een ontspannen tempo van het spel.

WEES EEN COLLECTOR. Zoek en verzamel coole penselen om je te helpen bij je artistieke proces. Rondom de kaart zijn er extra's verborgen, zoals een wiebelborstel, regenboogpotlood en ... een dweil.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Educatief spel, Platformspel, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

RedDeerGames

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-11-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

395,00 MB