Asphalt 9: Legends

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-10-2019

Laat de concurrentie ver achter je in het spannendste arcade-racespel op de Nintendo Switch™!

Verzamel echte hypercars van de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Ferrari, Porsche, Lamborghini en meer. Pas het uiterlijk en de prestaties aan voordat je een ritje maakt op circuits over de hele wereld. Of je nu solo racet of tegen echte spelers, de ervaring is ronduit legendarisch!

• MEER DAN 90 ECHTE WAGENS: ontgrendel en pas een groter wordende verzameling van ‘s werelds mooiste en snelste sportwagens aan.

• RUIM 100 CIRCUITS: race op echte, adembenemende locaties met dynamische effecten; van kolkende tornado's in de Amerikaanse wildernis tot rotsverschuivingen in de Himalaya.

• SOLO & MULTIPLAYER: voltooi events en breid je verzameling uit in de carrièremodus of race tegen maximaal 7 tegenstanders in verschillende online multiplayerevents.

• SPLIT-SCREEN: daag maximaal 3 vrienden uit voor een offline multiplayeruitdaging, waar en wanneer je maar wilt! Kies een van de 42 beschikbare circuits en laat zien wie de beste is.

• 4 BEDIENINGSMODI: beheers de volledige handmatige besturing, speciaal ontwikkeld voor Nintendo Switch™. Of probeer de innovatieve en intuïtieve TouchDrive™ voor een gestroomlijnde besturing, zodat je je volledig kunt storten op het raceplezier! Je kunt ook tikken-om-te-sturen of kantelen-om-te-sturen met een aanpasbare interface.

• SNELLE RACE OFFLINE: verbeter je persoonlijk record terwijl je alleen of tegen de AI racet in de 'Quick Race' en je beste tijd neerzet op elk circuit, zowel online als offline.

• WEKELIJKSE UPDATES & EVENTS: geniet elke week van nieuwe events, nieuwe content en vette beloningen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Asphalt 9: Legends race-startersbundel

Neem een voorsprong met het Asphalt 9: Legends race-starterspakket! Ontgrendel coole supercars en middelen om je voortgang te boosten en daag vrienden en familie uit in de split-screen multiplayer.

Dit bundel bevat:

 • Asphalt 9: Legends spel
 • 20 blauwdrukken om de BMW 3.0 CSL Hommage te ontgrendelen
 • 20 blauwdrukken om de DS Automobiles DS E-Tense te ontgrendelen
 • 20 blauwdrukken om de Lotus Evora Sport 410 te ontgrendelen
 • 20 blauwdrukken om het Dodge Challenger 392 HEMI Scat Pack te ontgrendelen
 • 25 blauwdrukken om de Porsche 911 Carrera GTS te ontgrendelen
 • 200.000 credits
 • 300 tokens

Categorieën

Racen, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Online (2-8)

Uitgever

Gameloft

Leeftijdsclassificatie

 • Impliciet geweld, Licht geweld
 • Gebruikers reageren op elkaar, In-game-aankopen

Downloadversie

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-10-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

3261,00 MB