Astalon: Tears of the Earth

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-06-2021

Behoud je pact met de Titaan des Doods, Epimetheus! Ga als drie unieke avonturiers al vechtend, klimmend en puzzels oplossend een kronkelige toren op, om hun dorp te redden van een naderend onheil!

Drie heldhaftige avonturiers verkennen een post-apocalyptische woestijn op een missie om hun dorp te redden van de wanhoop. Ze ontdekken al snel dat er een duistere, kronkelige toren is opgedoken uit de diepten van de planeet, die de sleutel lijkt te bevatten tot hun overleving. Om te verzekeren dat ze zullen overwinnen heeft een van hen een geheim pact gesloten met de Titaan des Doods, Epimetheus, wat hen toestaat om te reïncarneren tot de missie volbracht is. Maar wat heeft het lot in petto voor de helden en hun dorp?

Astalon: Tears Of The Earth is een actie-platformer die plaatsvindt in een stervende wereld waar het leven wreed is, maar de dood een opstapje kan zijn naar de overwinning! Gebruik de unieke skills en wapens van Arias de krijger, Hyuli de boogschutter en Algus de tovenaar om de mysterieuze toren te overwinnen en de antwoorden te vinden waarmee jullie kunnen overleven. Slacht gruwelijke monsters af, ontdek krachtige artefacten, los helse puzzels op en bereik met de hulp van een Titaan nieuwe hoogten in de toren. Volg een verhaal over vriendschap en opoffering, en raap de moed bij elkaar om reuzen te verslaan om de zwakken en machtelozen te beschermen. Versterk je team en verander hun lot door de dood met open armen te ontvangen. Ontdek de talloze geheimen van de Slangentoren!

- Herleef de hoogtijdagen van 8-bit-actie-avonturen in een duistere fantasiewereld die gemaakt is met prachtig gedetailleerde, authentieke pixelkunst! In Astalon zul je al verkennend met de snelheid en het flitsende ritme van een kamer-voor-kamer actie-platformer verder komen in een verbonden wereld.

- Oorspronkelijke personage-ontwerpen van Ryusuke Mita, de maker van de wereldberoemde manga Dragon Half!

- Speel op je eigen tempo - verken grondig en bouw de sterke kanten van je personages op, of gebruik riskante methoden om je bruut een weg de toren op te hakken!

- Wissel tussen je helden en gebruik de unieke vaardigheden van een krijger, boogschutter of tovenaar om verder te komen in het spel.

- Vecht tegen een groot assortiment aan vijanden, reusachtige monsters en epische bazen! Kies de juiste held om de zwakte te ontdekken van de wezens die je in de weg staan!

- Upgrade de vaardigheden van je personages en verander hun lot door deals te sluiten met Epimetheus - de Titaan des Doods.

- Verzamel diverse artefacten zoals het "Spiegelzwaard" dat je personages zal voorzien van nieuwe vaardigheden, en de deur opent naar nieuwe mogelijkheden.

- Gebruik kampvuren om je voortgang op te slaan, van personage te veranderen, en informatie te ontdekken over het verleden van je helden.

- Honderden kamers om te ontdekken; uren vol uitdagende verkenning met een veelheid aan ontgrendelbare items en geheimen om de nieuwsgierigste spelers te belonen!

- Ervaar een spannende soundtrack met meer dan 30 stukken chiptunemuziek, gecomponeerd door Matt Kap!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel, Platformspel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

DANGEN Entertainment

Leeftijdsclassificatie

  • Angst, Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-06-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

353,00 MB