Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-07-2023

Op de Royal Academy of Magic (de Academy, in het kort), lukt het Marie maar niet om alchemie te studeren. Op een dag krijgt ze een atelier van haar professor, als onderdeel van een speciaal afstudeerexamen. Om haar diploma te ontvangen, moet Marie haar professor imponeren met een zelfgemaakt voorwerp.

Maar eerst moet Marie haar alchemievaardigheden verbeteren, ingrediënten verzamelen en geld verdienen om avonturiers in te huren, recepten te kopen en gereedschap te bemachtigen... Tel daar nog allerlei syntheses, gevechten en missies bij op en het is duidelijk dat ze nog een hoop te doen heeft voordat ze haar examen kan afleggen!

Jij bepaalt waar je begint! Doe je best om af te studeren aan de Academy, maar vergeet ook niet om plezier te hebben.

Kenmerken van de remake:

- Verbeterde graphics! Marie en haar vrienden zijn tot leven gebracht met de nieuwste technologie!

De personageontwerpen en evenementillustraties zijn vernieuwd en er zijn 2D-animaties gebruikt in de remake. Daarnaast zijn er nu 3D-modellen van personages en omgevingen, zodat spelers schattige minipersonages op de map kunnen zien tijdens hun ontdekkingstochten.

- Oorspronkelijke game uit de Atelier-serie, aangepast aan de moderne tijd met betere speelbaarheid!

De tutorial en navigatie van de gamefuncties zijn uitgebreid en verbeterd, terwijl de eenvoud en flexibiliteit van de originele versie zijn behouden. De manieren waarop je beweegt in de stad en voorwerpen verzamelt in het veld zijn ook aangepast aan moderne eisen om ervoor te zorgen dat de remake nog comfortabeler en makkelijker te spelen is.

- Nieuwe elementen om de game-ervaring nog beter te maken!

Zowel fans van de oorspronkelijke game als nieuwkomers bij de Atelier-serie zullen genieten van de verschillende nieuwe elementen die zijn toegevoegd aan de remake. Dankzij de nieuwe Unlimited Mode, waardoor je in een rustiger tempo kunt spelen, en de toevoeging van nieuwe evenementen waarin je met nieuwe personages kunt praten, kun je nog dieper opgaan in de wereld van 'Atelier Marie'.

Let op: er zijn ook andere edities van dit product beschikbaar. Zorg dat je niet twee keer dezelfde content koopt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

KOEI TECMO EUROPE

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-07-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3230,00 MB

Digital Deluxe Edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-07-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Koreaans, Chinees