Uitgekeken op het moderne stadsleven? Dat komt goed uit, want je hebt de boerderij van je oom geërfd. Tijd om je biezen te pakken en een nieuwe start te maken op het platteland. Kan toch niet misgaan? Tenzij er een nucleaire apocalyps komt. In een geblakerd landschap doe je alles om je laatste voedselbron te beschermen: je gewassen. Want de mutanten azen erop. Doe wat iedere boer met eergevoel doet: boer, trouw en dood.

Atomicrops is een roguelite boerderijsimulator vol actie. Met 'wapens' zoals je hak, een emmer en een erwtenschieter moet je gemuteerde gewassen, atomicrops, kweken om het dorp te bevoorraden… en een gezonde winst te maken. Verdedig je akkers tegen het gemuteerde ongedierte en de bandieten die 's nachts alles leegroven. Trouw met dorpelingen zodat ze met je meevechten en -boeren. Verzamel upgrades en red gevangen vee voor extra productiviteit, winst en kracht. Verbeter je boerderij om bonussen te verdienen die in elk nieuw spel met je meegaan en verover het klassement.

HOOFDKENMERKEN

BOER.

Kweek gemuteerde gewassen en oogst om de mensheid te bevoorraden… en winst te maken.

TROUW.

Versier een zielsverwant uit het dorp en trouw, zodat jullie samen kunnen vechten en boeren.

DOOD.

Vecht 's nachts tegen hongerig, postnucleair ongedierte. Overdag jaag je en foerageer je in gevaarlijke biomen, op zoek naar zaden en buit. Gebruik je vijanden als mest om de kwaliteit van je gewassen te verbeteren.

VERBETER.

Verken de grenzen van de biomen om nuttige voorwerpen te vinden van boerderijen uit een grijs verleden. Ontdek roestige boerderij-apparaten, antiek tuingereedschap en boeken met handige tuiniertips, zodat je een nog betere boer wordt. Geef je geld uit om je geweer en vaardigheden te verbeteren. Of upgrade je boerderij permanent met bonussen die je meeneemt in elk nieuw spel.

MAAK VRIENDEN.

Omring je met een entourage van varkensvrienden, pluimveepartners en koeiencollega's om wat boerderijtaken uit handen te geven. Het valt niet mee om atomicrops te telen, dus alle hulp is welkom. Voor de gezelligheid kun je allerlei bizarre katten adopteren.

STRIJD.

Overleef de moeilijkst jaren om scorevermenigvuldigers te ontgrendelen en een plek te bemachtigen in het klassement van de superboeren.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Raw Fury

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Angst, Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-05-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

2024,00 MB