BDSM: Big Drunk Satanic Massacre

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 10-10-2019

Pak wat melk, dood de verraders, red de hel en red de heetste demonenbruid uit de klauwen van die vervelende mensen en megacorporaties!

Big Drunk Satanic Massacre is eigenlijk een schietspel met sterke RPG-elementen. De game zelf speelt zich af in de hel, waar de belangrijkste held, Lou, melk moet zien te vinden en de heetste meesteres uit de klauwen van een dikke clown moet redden. De game bestaat uit vier levels / hoofdstukken die verschillende gebieden van de hel vertegenwoordigen, zoals het helse Big Wac-fastfoodcafé, Skeleton Slums en de Wallen. Het doel achter die levels is om specifieke eindbazen te doden. Elke eindbaas vertegenwoordigt een uniek meertrapsgevecht en is behoorlijk uitdagend.

De speler moet kiezen tussen zes wapens en één magische vaardigheid. Het belangrijkste kenmerk van de game is dat Lou wordt genezen door melk. Hoe meer hij drinkt, hoe meer zijn bloedmelk stijgt, wat redelijk goed voor hem is. Als gevolg hiervan kunnen er negatieve of positieve effecten zijn.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om de zoon van Satan te zijn? Niets bijzonders ... Ontketende lust, chronisch alcoholisme en roekeloos fotograferen - de gebruikelijke routine.

Red de hel! Wacht, wat? Yup, dat klopt - hel! Het is niet de plaats die het vroeger was - de hel is bezeten. Bezeten door het meest gemene donkere afschuwelijke kwaad dat de wereld heeft gekend: mensen. Ze hebben van je dierbare thuisland een gekkenhuis gemaakt en alleen jij kunt ze stoppen! Wat zit er voor jou in? Spectaculaire locaties, gevechten met epische eindbazen en een mooie mix van pijn en onzin.

De game bevat grafisch geweld, bloed en bloed.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG, Schietspel, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

Big Way

Leeftijdsclassificatie

  • Drugs, Extreem taalgebruik, Seks, Heftig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

10-10-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

4153,00 MB