Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

BOXBOY! + BOXGIRL!

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 26-04-2019
Abonneer je op op
YouTube

Gratis demo verkrijgbaar!*

large_Nintendo_eshop_logo_orange.jpg

Er is nu een gratis demoversie van BOXBOY! + BOXGIRL! beschikbaar, waarin je alleen of samen met een vriend puzzels kunt oplossen. Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of door op deze pagina in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen.**

CI_NSwitchDS_BoxboyBoxgirl_Divider1.gif

Vierkant, boxen, puzzels!

De geliefde puzzelplatformserie komt naar de Nintendo Switch! In BOXBOY! + BOXGIRL! moet je alleen of met een vriend out of the box denken om Qbby en zijn maatjes te helpen lastige puzzels op te lossen in 270 breinbrekende levels!

CI_BoxboyPlusBoxgirl_10.png

De basics

Qbby en co. lijken wellicht simpele vierkanten, maar je moet ze zeker niet uitvlakken. Ze kunnen namelijk uit het niets boxen tevoorschijn toveren. Die vaardigheid komt erg goed van pas, want de levels zitten vol obstakels. Gebruik een box om een schakelaar te activeren, een val af te dekken of zelfs je eigen schild te maken.

Abonneer je op op
YouTube

En dat is nog niet alles! Onze helden kunnen zelfs meerdere boxen tegelijk produceren. Zo kun je bruggen bouwen of trappetjes plaatsen om in elk level kronen te verzamelen. Het aantal boxen waar je over beschikt, verschilt per level, dus je moet flink aan de box... eh, bak!

CI_BoxboyPlusBoxgirl_05.jpg

Hallo, Box Girl!

Van platformen en portalen tot lasers en gewichtsloosheid. De 270 levels zitten barstensvol verrassingen. Gelukkig hoeft Qbby de klus niet alleen te klaren. Qucy (die met het strikje) schiet namelijk te hulp! Gaandeweg leren ze bijvoorbeeld hoe ze boxen naar voren kunnen schuiven of zelfs hoe ze boxen de grond in kunnen stampen! Als je hun avontuur weet uit te spelen, speel je meer levels vrij voor hun langere, rechthoekige vriend Qudy.

Met de oudjes op pad!

Voor de eerste keer ooit kunnen twee spelers samen puzzels oplossen in de lokale coöpstand! Help Box Dad en Box Mom, die als twee druppels water op Qbby en Qucy lijken, om Box Baby met de anderen te herenigen. Laat je niet kisten door de vele obstakels. Twee knappe koppen weten het vast wel voor elkaar te boksen!

Shoppen maar!

Zit je vast? In de winkel kun je je verzamelde medailles uitgeven aan hulpmiddelen als je wel wat hulp kunt gebruiken. Daarnaast is er in de winkel nog veel meer moois te koop: comics, muziek en zelfs een spelstand genaamd Balloon Challenge!

Bokselfrisse outfits

CI_BoxboyPlusBoxgirl_06.png

Bollebozen die kronen verzamelen en levels op efficiënte wijze uitspelen, worden beloond met zogenaamde Target Medals. Die kun je inwisselen voor allerlei bijzondere kostuums. Als je puzzels oplost en gevaarlijke vallen ontwijkt, wil je dat natuurlijk wel in stijl doen!

CI_NSwitchDS_BoxboyBoxgirl_Divider3.gif

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Platformspel, Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

HAL Laboratory, Inc.

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-04-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

585,00 MB