Batora: Lost Haven

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: Nader te bepalen

Batora: Lost Haven® is een avontuurlijke, interplanetaire actie-RPG met een uitgebreid verhaal waarin je keuzes ertoe doen.

Avril had nooit kunnen denken dat ze nog eens een held zou worden, maar na een mysterieuze, verwoestende gebeurtenis staat haar wereld op z'n kop. Nu het einde van haar planeet nabij is, krijgt Avril fenomenale krachten, waarmee ze het heelal doorkruist om oude geheimen te ontrafelen en beslissingen op leven en dood te nemen.

In Batora: Lost Haven® reis je af naar allerlei unieke werelden en ontdek je een melkwegstelsel waarin het verschil tussen goed en fout bijzonder klein is. Tijdens je reis gebruik je Avrils unieke vaardigheden om verschillende gevechtsstijlen in de vingers te krijgen en dodelijke vijanden te verslaan, ingewikkelde puzzels op te lossen en opdrachten uit te voeren voor eigenaardige aliens. Elke keuze die je maakt, heeft gevolgen voor je reis en de manier waarop je de eindmissie speelt: het herstellen van jouw Lost Haven.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

EEN INTERPLANETAIR AVONTUUR VOL ACTIE → Beleef een fantastische reis door het heelal, verken buitenaardse werelden met allerlei unieke wezens en ontrafel de geheimen van het melkwegstelsel.

DRAAI DE POLEN OM → Gebruik de dubbele kracht van de zon en de maan om intrigerende omgevingspuzzels op te lossen en dodelijke vijanden te verslaan.

EEN VERTAKKEND VERHAAL MET MEERDERE EINDES → Het lot van het universum en alle bewoners ligt in jouw handen. Weeg je acties goed af en stippel een route uit door een episch, interplanetair verhaal dat is geschreven door de winnaar van een Writers’ Guild Award.

RAZENDSNELLE GEVECHTEN MET MEERDERE LAGEN → Benut de kracht van lichaam en geest in chaotische gevechten tegen wonderlijke wezens en vreemde vijanden...

LOS INGEWIKKELDE PUZZELS OP → Verleg je grenzen en ga allerlei onaardse uitdagingen aan!

IN EEN RETRO-SF-JASJE → Verken kleurrijke en afwisselende buitenaardse landschappen met handgeschilderde graphics, geïnspireerd door retro-sciencefiction uit de jaren 50.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Team17

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

Nader te bepalen

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans