Koude, grijze, afstotelijke muren rijzen hoog de lucht in. Massieve eiken deuren verbergen de grootste geheimen van de Staat. Hier wordt het lot van mensen beslist. Dit is het Ministerie!

Welkom, stagiair!

Jij bent nu deel van het SYSTEEM!

We hebben je belangrijke taken toevertrouwd. Als werknemer van het Ministerie verwachten we dat je je taken met onvoorwaardelijke doortastendheid uitvoert.

Hoewel je nu aan de voet van de carrièreladder staat, is dat al meer dan menig medeburger ooit zal bereiken! Je zult hard werken voor het algemeen belang en duizenden burgers helpen. Je inspanningen zullen niet onopgemerkt blijven. Beter nog, de wijze leider zelf zal je officiële onderscheidingen opspelden!

Maar toch...

Je gaat je toch niet bezighouden met de aanvragen van onbeduidende burgers? Nee, je ambities gaan verder dan een beetje kantoortje spelen! Jouw doel is de stoel van de Minister-president! En daar kom je ook, en onderweg vernietig je iedereen die je in de weg staat! Complotten en chantage zijn slechts het topje van de ijsberg... en het doel heiligt de middelen!

Maar...

Hoe ben je daar terechtgekomen? Had je dat baantje zelf kunnen regelen? Nee, dat zou bijna onmogelijk geweest zijn! Dus wie heeft je gestuurd en... belangrijker nog, waarom?

Wat willen ze? NEE! Niemand mag dat weten! Anders is je carrière al afgelopen voordat hij begonnen is!

Hoe ga je doen wat je moet doen? Wil je dat doel zelfs maar halen? Je bent nu tenslotte een ambtenaar van het Ministerie en je hebt de macht en de vrijheid om je eigen toekomst te bepalen!

Dus wat ga je worden?

De keuze is nog steeds aan jou!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Alawar Premium

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem taalgebruik, Heftig geweld, Drugs

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

15-08-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Duits, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

2121,00 MB