Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Blizzard® Arcade Collection

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 20-02-2021

Beleef een flits uit Blizzards verleden! De Blizzard® Arcade Collection bevat vijf klassieke consolegames die geschikt zijn gemaakt voor moderne platforms en nieuw publiek.

INBEGREPEN GAMES:

 • Blackthorne® (BT): Reis als huurlingkapitein Kyle 'Blackthorne' Vlaros naar een vreemde planeet, bevrijd het Androthi-volk en omarm je lotsbestemming.
 • The Lost Vikings® (TLV): Help drie Vikingen (Erik, Baleog en Olaf) om uitdagende platforms te bedwingen en puzzels te voltooien om de weg terug naar huis te vinden.
 • Lost Vikings® 2 (LV2): De drie Vikings en hun nieuwe vrienden, Fang en Scorch, hebben opnieuw je hulp nodig om de weg naar huis te vinden.
 • Rock N Roll Racing® (RNRR): Rock je rot in de meest waanzinnige destructieve derby, met oorspronkelijke rock- en metal soundtrack-hits, plus een paar nieuwe verrassingen.
 • RPM Racing® (RPMR): Keer terug naar het racecircuit met alle klassieke functies en heel wat chaos.

HET OUDE BEREIKT NIEUWE LEVELS:

De Blizzard Arcade Collection bevat twee verschillende Original Editions van elke game, plus een nieuwe Definitive Edition voor BT, TLV en RNRR! LV2 en RPMR worden beiden uitgebracht in de 16-bit Original Editions.

 • De Original Editions zijn de games zoals je ze herinnert, maar met nieuwe kwaliteitsverbeteringen. Denk dan aan de mogelijkheid om zelf de besturing in te stellen, je gameplay tot 10 seconden terug te spoelen, je game op te slaan en laden, en speelsessies te bekijken (om vervolgens naar een willekeurig punt te springen). Verbeteringen kunnen verschillend zijn per game en per editie.
 • De Definitive Editions bevatten dezelfde geweldige gameplay-content als de Original Editions, plus een paar aanvullende upgrades. Denk dan aan verbeterde lokale multiplayer voor TLV en RNRR, een nieuwe levelkaart voor Blackthorne, lokalisatie voor 12 talen*, en meer.

BEZOEK HET MUSEUM:

De Blizzard Arcade Collection Museum bevat een keur aan schatten uit het verleden van elke game.

 • Art en artefacten: Bekijk de dozen van games, illustraties en meer uit het oorspronkelijke tijdperk.
 • Muziekspeler: Luister naar de in-game muziek van de Original Editions van Blackthorne en The Lost Vikings.
 • In de games: Neem een kijkje onder de motorkap van deze klassieke games met ontwikkelingsmaterialen, ongebruikte content en andere fantastische zaken.
 • Interviews: Bekijk interviews achter de schermen en ontdek meer over de ontwikkelaars van deze klassieke games.
 • Designdocumenten: Kijk hoe deze games vanaf het eerste concept tot het eindproduct werden vertaald.

*Engels, Duits, Spaans (Spanje), Spaans (Latijns-Amerika), Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees (Braziliaans), Russisch, Vereenvoudigd Chinees (CN), en Traditioneel Chinees (TW)

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Racen, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4)

Uitgever

Blizzard Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

 • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-02-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

4893,00 MB