Boot Hill Bounties

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 14-04-2020

Boot Hill Bounties is de tweede game in een serie waarin Kid en zijn metgezellen dieper in de donkerste hoeken van het Wilde Westen reizen en oog in oog komen te staan ​​met de kwaadaardige Creed Little, Stampede Sally, Tuco Delgado, Scorpion Saint en Burning Crow. Een episch avontuur in het Wilde Westen boordevol opwinding, intrige, angst en af ​​en toe een dosis humor.

  • Retro Refresh: een experimentele combinatie van oude en nieuwe ideeën die zowel moderne gamers als old-school fans een unieke ervaring biedt. Boot Hill Bounties combineert elementen van spaghettiwesterns - vuurwapens, dappere advocaten en de ongetemde wildernis - met klassieke RPG-verhaallijn en gameplay
  • Coöp met 4 spelers: speel een coöp met één speler of maximaal vier spelers. Vrienden kunnen naadloos langskomen en de controle over een of meer van de vier personages overnemen!
  • Geen willekeurige gevechten: vijanden kunnen worden gezien en vermeden, en eerder verslagen vijanden gaan uit de weg. Vecht tegen boeven en dieren! Kun je een vechtpartij in de barroom stoppen? Kun jij een bende wasberen verslaan die kostbaar afval oppotten?
  • Actieve gevechten: typische turn-based gevechten worden vervangen door een snel en boeiend realtime systeem waarbij alle spelers de strijd te allen tijde moeten volgen en zich moeten aanpassen aan nieuwe strategieën!
  • Veel te doen: leer de meer dan 350 unieke inwoners van Bronco County kennen en ontdek unieke zijmissies in de plaatselijke krant. Kweek gewassen, kook maaltijden, pas je wapens aan met statusaandoeningen, leer medische behandelingen, los raadsels op, neem deel aan de kookwedstrijd ‘Chuckwagon Chief’ en nog veel meer!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Experimental Gamer Studios

Leeftijdsclassificatie

  • Impliciet geweld, Licht geweld, Angst

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

14-04-2020

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

1570,00 MB