Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Boulder Dash® Deluxe

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 09-09-2021

DE retro game en legendarische actie puzzelaar voor zowel jonge als meer ervaren spelers is gearriveerd, met een combinatie van up-to-date-graphics met originele game features - over 35+ jaar Rockford™ en zijn vrienden, gravend door grotten om edelstenen te verzamelen - Boulder Dash® Deluxe!

Gecreëerd door twee Canadese programmeurs in 1984, is Boulder Dash uitgegroeid tot één van de langstlopende videogame franchises! Het originele Boulder Dash® is een baanbrekend interactief spel dat dateert uit de begintijd van de home computer en het video game tijdperk. De vele vervolgen hebben zowel casual als hard-core spelers van alle leeftijden en geslachten verrukt en uitgedaagd voor meer dan vier decennia.

Boulder Dash® Deluxe neemt je, samen met het spelpersonage genaamd Rockford™, mee in een groot aantal nieuwe en spannende uitdagingen. Graaf door spectaculaire grotten met 3D-elementen; ontwijk vallende rotsblokken; verzamel waardevolle edelstenen en ontwijk onderweg snode vijanden. Ontdek schatkisten met zeldzame verzamelobjecten en sterke power-ups. Boulder Dash Deluxe bevat 180 nieuwe spannende en unieke levels. Plus, graaf door 9 gloednieuwe werelden met high-end graphics en hun eigen texturen, duik in de Classic 1984 World met zijn grotten of geniet van The Liepa World; een set bestaande uit 20 van de meest breinbrekende levels ontworpen door de maker van de originele 1984 Boulder Dash versie en video game legende Peter Liepa. En alsof dat nog niet genoeg is, word je ook nog uitgedaagd door 15 nieuwe speciale tegenstanders, variërend van Octopus tot Sneeuwtijger. Boulder Dash® Deluxe is echt het hoogtepunt in 35+ jaar Boulder Dash®!

Boulder Dash® Deluxe biedt de klassieke Boulder Dash® gameplay mechanics en features, maar introduceert ook spannende nieuwe elementen zoals diagonale beweging, wat nieuwe en intrigerende puzzels oplevert, terwijl het ook een heel ander en organisch uiterlijk geeft aan de grotten.

Bovenop de legendarische vorige versies, bevat Boulder Dash® Deluxe features zoals:

• 180 geheel nieuwe levels met geavanceerde functies!

• Inclusief 20 levels uit de originele 1984 Boulder Dash versie

• 9 spannende, spiksplinternieuwe werelden met high-end graphics, met hun eigen, unieke texturen, ga naar Macmarnua Sea of Urath Castle - of ga terug in de tijd naar de klassieke 1984 wereld met zijn grotten

• 15 nieuwe speciale tegenstanders zoals Octopus, Haai, IJsbeer en Sneeuwtijger zullen je geest alert en je op je hoede houden

• De Liepa-wereld, een eersteklas wereld van videogame-legende Peter Liepa die terugkeerde naar het spel dat hij 35 jaar geleden creëerde met 20 van de meest breinbrekende levels tot nu toe!

• Je kunt je spelpersonage Rockford™ volledig naar eigen smaak aanpassen, bijv. shirt, broek, schoenen, bril, headgear, haar en gezichtsbeharing

• Talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Pools, Russisch, Japans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen, Avonturenspel, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

BBG Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-09-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

401,00 MB