Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Brave Dungeon + Dark Witch's Story:COMBAT

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-09-2017

Brave Dungeon

Syega zijn krachtige kristallen waarmee mensen magie kunnen gebruiken. Sommige kristallen zijn zo krachtig dat ze in speciale hulzen (Magic Items) bewaard moeten worden. Ga op avontuur met de onverschrokken avonturier Al en vergezel haar op de zoektocht naar krachtige Magic Items in de gevaarlijke labyrinten van Belfer Island.

Onderweg zal Al samenwerken met sterke bondgenoten en nog sterkere vijanden moeten verslaan. Kan Al de imposante kerker Godshill veroveren en het ultieme Magic Item vinden?

Brave Dungeon is een dungeon crawler RPG gemaakt door de indiegames-ontwikkelaar INSIDE SYSTEM, onder meer bekend van de Legend of Dark Witch-reeks. Brave Dungeon biedt nieuwe spelers een eenvoudig aan te leren vechtsysteem, gepaard met een veelvoud aan aanpassingen, unieke speelbare personages en extreme uitdagingen voor wie de game compleet wil uitspelen.

Je kunt door middel van een handig crafting-systeem items maken om je personages verder aan te passen en te upgraden. Dit doe je met de materialen die je verzamelt door vijanden te verslaan en met de buit die je in kerkers kunt vinden. Je kiest zelf hoe je je team opbouwt door verschillende klassen toe te wijzen aan je personages. Hiermee kun je je persoonlijke voorkeur op je personages toepassen en hun unieke sterke punten in de verf zetten.

Dark Witch's Story:COMBAT

Dark Witch's Story:COMBAT is een battle game waarin je speelt met kaarten van personages en wezens uit de Dark Witch-reeks. Elke speler kiest drie kaarten waarmee je het tegen elkaar opneemt in een best-of-three gevecht. Wie er als winnaar uit de bus komt wordt vaak bepaald door de Magic Items die je op je kaarten kunt toepassen.

Er zijn twee verschillende spelstanden: de Quest-stand voor singleplayer en de Battle-stand voor multiplayer. Tijdens de Quest-stand kun je nieuwere en sterkere kaarten winnen, met als doel de titel Game Master te behalen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

INSIDE SYSTEM

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Gesimuleerde kansspelen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Japans

Downloadgrootte

881,00 MB