SPEEL MET JE ETEN

Welkom bij Brunch Club! Een hectisch vechtfeest met eten voor 1-4 spelers, met een vleugje popcultuur. Werk samen om een selectie heerlijke uitdagingen te voltooien, maar kijk uit, we hebben het niet gemakkelijk gemaakt! Test je vaardigheid om kalm te blijven in de keuken met je vrienden en wees voorbereid om het te proberen, proberen en nog eens te proberen!

Waag je aan arcade-actie in een aantal minigames, variërend van de twee speler versus-stand Face Off tot het bouwen van bruggen in Five Second Rule, waar je je eten van de vieze oppervlakken moet zien te houden.

Je kunt uit een compleet menu met levels kiezen, elk met unieke en uitdagende gameplay!

Lokaal spelen met 1-4 spelers, coöperatief of niet-coöperatief. Jij kiest!

Werk samen voor de beste tijd op het wereldwijde klassement! Teamwerk zorgt dat de droom uitkomt!

Test je vriendschap in de arena van Rice Ball Rumble. Ga jij het overleven?

Standaardstand

Speel samen met je vrienden de originele spelstand, verdeeld over 7 unieke levels, elk met steeds moeilijker wordende uitdagingen. Lukt het je je taken te voltooien voordat de tijd om is? Laat niets op de grond vallen, anders is het einde verhaal. Je moet je voorwerpen strategisch plaatsen en zorgen voor een goede communicatie met je vrienden.

Online klassementen betekent dat het niet goed genoeg is om gewoon iets af te maken! Nu kun je pas echt strijden! Alleen de meest geharde en coöperatieve teams zullen de top bereiken. Wereldwijde ranglijsten vind je ook in het menu Level Select.

Versusstand

Neem het op tegen een vriend of vriendin in deze op ronden gebaseerde competitieve stand. Probeer je de taak zo snel mogelijk uit te voeren of probeer je je tegenstander te hinderen? Vriendschappen zullen versplinteren terwijl kookt, springt en je een weg naar de overwinning rolt!

Er staat meer op het menu

Het gaat niet alleen om koken in Brunch Club We hebben allerlei andere spelstanden voor wanneer de stress van de hoofdspellen je een beetje te veel wordt. Of je je door controlepunten worstelt in Five Second Rule of je een weg ramt, slaat en ontwijkt naar de sumo-overwinning in Riceball Rumble, er is voor elk wat wils.

Brunch Club op Nintendo Switch™ is gemakkelijk te bedienen en je kunt meteen aan de gang met twee spelers zodra je het spel opstart! Nu kun je je altijd met een vriend of vriendin in de keuken uitleven!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Party, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4)

Uitgever

Yogscast Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-08-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

310,00 MB