CRSED: F.O.A.D.

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-05-2021

CRSED: F.O.A.D is een brute MMO last-man-standing shooter met realistische wapens, elementen van dodelijke mystieke krachten en ongelooflijke superkrachten!

Win met al je gevechtsvaardigheden en ervaring: haast je in een vuurgevecht, of gebruik stealth om naar binnen te kruipen, snip van veraf of schiet op een punt blank, gebruik precieze bolt-action geweren of vertrouw op een snel zwaar machinegeweer. Rugsteek, hak en verpletter botten in melee of verscheur de vijand met raketten en granaten. Val van bovenaf aan met een jetpack, sproei loodregen of vraag om een orbitale bevoorrading om een nieuw gevecht over de inhoud te starten.

Kenmerken:

• Massale en dichte PvP-gevechten: tientallen spelers beginnen hun reis op een van de vier pittoreske en gedetailleerde locaties en vechten zich een weg naar het midden van het slagveld. Al die tijd krimpt het slagveld zelf constant, omringd door de dodelijke Dark Zone.

• Zeven verschillende kampioenen om uit te kiezen - elk met een unieke superkracht.

• Een constant groeiende collectie van realistisch gemodelleerde wapens en bepantsering, inclusief antimaterieel geweren, sluipschuttersgeweren, aanvalsgeweren, raketwerpers, vlammenwerpers en mortieren. Er zijn weinig compromissen in het spel met betrekking tot fysica of ballistische regels. Verschillende voertuigen, militaire amfibieën en speedboten zullen helpen afstanden af te leggen.

• Er zijn mystieke krachten in het spel! Teken zegels met je bloed of voer eeuwenoude rituelen uit, gooi hexagonale zakken naar vijanden en gebruik je eigen speciale kracht. Je kunt de hele kaart overspoelen of de zon laten verduisteren, vallen opzetten, zombies oproepen of jezelf of anderen hier weg teleporteren. Maar eerst moet men zondige zielen verzamelen voor het doden van vijanden - om het grootste deel van die luxe te kunnen betalen.

• Onderscheid je van de massa met verschillende kostuums, maskers, talismannen, hoeden, gebaren, graffiti en zelfs ondergoed! Ontgrendel nieuwe spirit-guardians om extra tactische vaardigheden te krijgen in de gevechten.

• Er zijn regelmatig speciale evenementen in het spel met nieuwe regels en setups van gevechten en een systeem van dagelijkse taken en geheime missies die spelers belonen met unieke items en krachten.

• Fair play TPV: u kunt spelen in eerste of derde persoon. Om elk voordeel van het laatste te verzachten, heeft elke speler bekend met een camera die de positie van een speler die om een hoek gluurt, kan ontdekken. Dus als je een vlinder of een drone ziet, moet je weten dat je in de gaten wordt gehouden.

• Er wordt regelmatig nieuwe inhoud toegevoegd!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Schietspel, Actiespel

Spelers

1 - 99

Uitgever

GaijinDistribution

Leeftijdsclassificatie

  • Heftig geweld
  • Gebruikers reageren op elkaar, In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-05-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Russisch

Downloadgrootte

3212,00 MB