Children of Zodiarcs

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-03-2020

Kruip in de rol van Nahmi en haar verstoten vrienden met een gloednieuw vechtsysteem met een kaart en dobbelstenen en vecht tegen de onstopbare dorst naar winst van de nobele Lord en Lady.

Verhaal

Professionele dieven zijn op zoek naar een oeroud relikwie en de groep infiltreert in de glinsterende zalen van de privékamers van een corrupte edelheer om hun doel te bereiken, waarbij ze ternauwernood ontsnappen aan de woede van de stadswachten. In een wanhopige poging om te ontsnappen, verstoppen ze zich in de volkswijken van de stad en trotseren ze de zonloze onderwereld. Ze wordt opgejaagd door de zwaarbewapende stadswachten, rivaliserende bendes en psychotische mensetende familie die in de onderwereld wonen. Deze jonge vrienden worden door het systeem in de steek gelaten en worden gedwongen om de realiteit onder ogen te zien. En wees voorzichtig: in de wereld van Children of Zodiarcs: niemand ontsnapt ongedeerd!

Kenmerken

Gevechtskaarten

Alle aanvallen en vaardigheden van je teamleden hangen af van gevechtskaarten. Door tijdens het gevecht verschillende kaarten te trekken, krijg je steeds veranderende gevechtsmogelijkheden elke keer je moet vechten!

Versterk de kaarten met dobbelstenen

Wanneer je je aanval hebt gekozen, kun je op basis van de fysica-dobbelsteen bonussen krijgen Deze symbolen verkiezen symbolen over cijfers en voorzien u betere aanval-, verdedigings-, genezings- en speciale vaardigheden.

De godin van het geluk beïnvloeden

Om nog meer strategie aan Children of Zodiarcs toe te voegen, kun je dobbelstenen maken die jouw speelstijl stimuleren en je kunt maximaal twee dobbelstenen maken elke keer je gooit. Je hoeft niet bang te zijn van de godin van het geluk!

Een wereld boordevol personages

Onderweg kom je meer te weten over Nahmi, die als kind ontvoerd is uit haar thuisland; Brice, gedwongen om te overleven in de verraderlijke straten van Torus; Zirchhoff, een charismatische bandietenleider die jonge weeskinderen in dienst neemt om zijn werk te doen, en nog veel meer enge personages.

Kaarten bouwen

Elk speelbaar personage heeft zijn eigen aanpasbare kaartspel. Hiermee kun je hun vaardigheden aanpassen aan de soorten aanvallen en vaardigheden waarover je wilt beschikken in het heetst van de strijd.

Soundtrack met een volledig orkest

De muziek van Children of Zodiarcs zorgt voor een gevoel van tactische RPG-klassiekers dankzij de soundtrack met orkest die is gecomponeerd door het bekroonde team op Vibe Avenue.

Neem Nahmi en haar team mee naar een verbluffend adembenemend verhaal over de overlevingsstrijd van de onderdrukten in een wereld waar er geen rekening wordt gehouden met de mystieke krachten en waar de machthebbers zich alleen bezighouden met winst maken. Kun jij een corrupt regime omverwerpen?

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

Plug In Digital

Leeftijdsclassificatie

  • Grof taalgebruik, Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-03-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Chinees

Downloadgrootte

1768,00 MB