Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Cloudbase Prime

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 07-05-2020

Je bent verdwaald in de diepte van een gigantisch mijnbouwstation waar het heel erg mis is gegaan. Verplaats terrein om paden vrij te maken, vijanden te lanceren en jezelf de lucht in te werpen. Maak je klaar om op veel robots te schieten en spring in de kleurrijke wolken van Cloudbase Prime!

De verlaten wereld in die wolken zit vol vreemde en wonderlijke gevaren. Ontdek vriendelijke robots, ontmoet moorddadige robots, grijp de vijandige luchtschepen vast, vecht tegen gigantische eindbazen en zwem in enorme zwevende kwallen.

Power-up!

Vind tijdens je verkenning nieuwe wapens en krachten voor je robotpak. Je hebt ze niet nodig om te winnen, maar ze zijn zeker de moeite waard om te vinden!

Lanceer schokgolven door de grond die tientallen vijanden de lucht in gooien. Creëer terrein in de lucht om jezelf te vangen en blokkeer raketten. Ontdek nieuwe wapens en munitie. Combineer ze om je uitrusting op elk moment aan te passen!

Verbeterd met optionele bewegingsbesturing en HD-trilfunctie voor de Nintendo Switch!

Dit zijn de dingen die je gaat doen tijdens het spelen van Cloudbase Prime:

 • Springen
 • Schieten
 • Spring tijdens het schieten
 • Blaas mechs op en kijk hoe hun hoofden van een klif rollen en in de wolken beneden vallen
 • Verhoog / verlaag terrein om paden te openen, vijanden te lanceren, jezelf te lanceren of te voorkomen dat een doelraket je in het gezicht raakt
 • Upgrade je robotpak met nieuwe wapens, krachten en munitie om te gebruiken in snelle, veerkrachtige gevechten
 • Vertraag de tijd om in een rustig tempo te kiezen uit je krachten en wapens via de strategie-HUD
 • Lanceer jezelf om hoog te vliegen en laad je boostmotoren op
 • Red veel grijnzende fixbots
 • Blaas reusachtige eindbazen op
 • Verken verschillende levels en de vreemde diepten van de robotachtige wildernis. Beklim enorme robotbomen, rijd op een jetdraak en vind verloren steden in de wolken!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Puzzelen, Eerste-persoons-schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Floating Island Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

 • Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-05-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

406,00 MB