Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Community Inc

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-10-2019

Bouw als nieuwe manager een vrolijke gemeenschap op en handel met andere rassen... voor de winst. Jazeker, dat lees je goed, we hebben hun blijdschap nodig zodat we onze portalen van energie kunnen voorzien. Je arbeiders, de Lings, zullen je gehoorzamen en je helpen met je dorp. Maar pas wel op, want ze kunnen ook een hoop problemen veroorzaken. Alsof dat nog niet genoeg is, zullen er andere wezens zijn die hetzelfde proberen te doen, en ze kunnen met je handelen, je helpen, of tegen je vechten. O, en dan zijn er ook nog het weer en wat onverwachte gebeurtenissen.

BOUW JE DORP

Bouw je eigen dorp met veel verschillende soorten gebouwen. Je zult moeten beslissen wat voor objecten, voorwerpen, of werkbanken je binnen wilt hebben. Er zijn meer dan 150 voorwerpen om te maken. Ieder voorwerp en object heeft een reden. Als je bijvoorbeeld een houten kast maakt en die in de huizen zet, verhoogt dat je opslagruimte. Wegen zorgen dat iedereen sneller loopt... en meer.

JE ARBEIDERS

De Lings werken voor je. Je zult ze een salaris, voedsel, kleding en een ""gezonde"" omgeving moeten bieden. Het is aan jou om te beslissen hoe en waar ze werken. Pas wel op, want ze kunnen ruzie met elkaar zoeken en zelfs je dorp in brand steken. Kijk naar hun gesprekken en houd je ogen gericht op hun stats. Ieder individu heeft unieke eigenschappen en kenmerken die je kunt controleren.

ONTDEK

Open kaarten met willekeurig gegenereerde natuur, gebaseerd op je eerste profiel. Aangepaste kaarten die je zelf kunt maken. Praat, handel, of vecht met andere rassen. Verzamel schatten en verkoop of gebruik die voor je gemeenschap. Willekeurige gebeurtenissen kunnen in een nacht je dorp in een nachtmerrie veranderen. Kijk hoe het weer je voedsel en arbeiders beïnvloedt.

EN MEER!

Regen en sneeuw veranderen niet alleen hoe het spel eruitziet, maar ook hoe je je dorp bestuurt. Maak betere kleding, anders wordt iedereen ziek. Maak betere wapens en uitrusting om kwaadaardige wezens of willekeurige dieven te bestrijden. Accepteer contracten en verdien genoeg Surplus (onze munteenheid) om de gemeenschap groter te maken. En als alles misgaat (of niet goed gaat voor jou), dan kun je het dorp gewoon verkopen!

WELKOM BIJ COMMUNITY INC!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

tinyBuild Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Heftig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-10-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Portugees, Chinees

Downloadgrootte

1856,00 MB