Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Corpse Party

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 20-10-2021

Verken de griezelige zalen van Heavenly Host Elementary in Corpse Party, de cultklassieker op het gebied van horror, nu bijgewerkt voor de volgende generatie.

Een misgelopen vriendschapsritueel transporteert middelbare scholiere Ayumi Shinozaki en haar vrienden naar een alternatieve realiteit van een door tragedie getroffen instelling die lang geleden op de plek van hun eigen school stond. Terwijl de wraakzuchtige geesten van basisschoolleerlingen hun leven en hun geestelijke gezondheid bedreigen, is hun enige hoop om te overleven – laat staan te ontsnappen – het ontdekken van de huiveringwekkende details rond de moorden op degenen die voor hen vastzaten.

KENMERKEN

Sfeervolle graphics in retrostijl

Prachtige 16-bit-stijl visuals in combinatie met gruwelijke beschrijvingen en bloedstollend geluidsontwerp zullen je verbeelding op hol doen slaan met visioenen van horror.

Elke keuze telt

Verken elke hoek van Heavenly Host Elementary met een kruising tussen point-and-click adventure-gameplay en een gevechtsloze RPG, waarbij je keuzes maakt die de loop van het verhaal en het lot van de personages aanzienlijk veranderen.

Meer content dan ooit

Bovenop de oorspronkelijke vijf hoofdstukken en veertien extra hoofdstukken, gaan twee nieuwe extra hoofdstukken dieper in op de relatie tussen de serie-favorieten Ayumi en Yoshiki, en introduceren ze Miku Shirayume en Ryoka Iwami, twee personages met hun eigen intrigerende rollen in de gruwelijke legende van Heavenly Host Elementary.

Een andere dimensie in horror

Zet een koptelefoon op om je onder te dompelen in de volledig ingesproken Japanse audio en de ijzingwekkende geluidseffecten dankzij de binaurale 3D-opnametechnieken, waardoor een gesimuleerde surround sound-ervaring ontstaat die je bij elke bocht over je schouder zal laten kijken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Marvelous Europe

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Extreem taalgebruik, Extreem geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Japans, Koreaans

Downloadgrootte

1007,00 MB