Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Darkness and Flame: Missing Memories

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 22-02-2022

Diep in herinneringen is altijd een aanwijzing verborgen. Zal het Alice lukken om niet alleen het geheugen van haar oom te herstellen maar ook een manier te vinden om de kracht van de Vlam te beheersen?

"Darkness and Flame: Missing Memories" – geniet van dit avontuur met tal van zoektochten, verborgen voorwerpen, puzzels en minispellen! De vernieuwende verhaallijn is uiterst meeslepend en je zult volledig opgaan in een wereld waarin fantasie en een post-apocalyptische realiteit samengaan wanneer elk leven wezen met het verspreiden van het Duister te maken krijgt.

De jonge Alice is gezegend met een grote kracht, de kracht van de Vlam. Op een dag vond ze in een vreemd kistje een ei. Toen ze het aanraakte kwam er een vuurvogel uit het ei waarna haar leven voorgoed veranderde. Sindsdien verschijnt de vogel regelmatig uit het merkteken op Alices arm om het tegen het Duister op te nemen… Welke kracht heeft Alice bemachtigd en is er een manier om het te beheersen?... Nu de vuurvogel bij haar hoort, maakt Alice deel van de eeuwige strijd tussen het Duister en de Vlam uit.

Het Duister blijft naderen en Alice gaat, samen met haar oom Colin, op een reis vol wonderen en avonturen die hun levens bedreigen.

Tegelijkertijd zit Colin keer op keer in zijn eigen nachtmerries gevangen. Een vrouw die hem bekend voorkomt smeekt hem om hulp. Colin weet zeker dat zijn meest prangende vragen beantwoord zullen worden als hij zijn geheugen terugkrijgt. Wie is de vrouw uit zijn dromen? Hoe kan de vlam waarover zijn nichtje beschikt beheerst worden?

Twee verwarde mensen vertrekken naar een woestijn waar een genezer woont die Colins geheugen misschien kan herstellen terwijl het Duister hen achtervolgt. Samen staan ze voor tal van beproevingen en talrijke puzzels waarna ze het uiteindelijk tegen het Duistere Leger dat de hele wereld bedreigt moeten opnemen. Is er een manier om het Duister voor eens en altijd te verslaan?

• Dompel je onder in een verbluffend avontuur in een post-apocalyptische fantasiewereld.

• Ontmoet de bewoners van het Vruchtbare Land.

• Los talrijke puzzels op

• Oogst de kracht van de brandende Vlam.

• Red de wereld van een gevaar dat al het leven dreigt uit te roeien.

Verken meer dan 50 verbluffende locaties.

Voltooi meer dan 40 leuke en uitdagende minispellen.

Ga de uitdaging aan en los interactieve zoek en vind scènes en originele puzzels op.

Voltooi verzamelingen, verzamel vormveranderaars en behaal prestaties.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

FIVE-BN STUDIO

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Heftig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-02-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans

Downloadgrootte

1398,00 MB