DISCMASTER is een spannende fantasieversie van het klassieke boter-kaas-en-eieren maar dan met een leuke kaartspeltwist! In game speel je als een groep schattige jonge helden die op een zware missie zijn om hun vriend Nubby te redden uit de klauwen van de Schaduwmeester!

Leg je discs slim op het bord neer om de discs van je tegenstander te verslaan en hun aanval te blokkeren. Elke keer als je drie-op-een-rij behaalt, verliest je tegenstander een levenspunt.

Elke groep helden heeft een speciale vaardigheid om je te helpen genoeg kistjes te verzamelen en het volgende gedeelte van je reis op de wereldkaart vrij te spelen. Leer te vechten met het zwaard en schild van de Heldenhonden, de sluipvaardigheden van de Karatekatten, en de vuurballen van de Vuurvarkens!

SINGLEPLAYER AVONTUURSTAND

DISCMASTER wordt gespeeld in een schattige maar gevaarlijke fantasiewereld die jonge helden kunnen ontdekken terwijl ze monsters bevechten om verder te komen. Oefen je vaardigheden in de singleplayer avontuurstand en red je vriend uit de klauwen van de boosaardige Schaduwmeester.

LOKALE MULTIPLAYER VOOR TWEE SPELERS

Op zoek naar een uitdaging? Speel op hetzelfde spelsysteem en daag een vriend uit in de spannende lokale multiplayerstand en kijk welke held het sterkste is in de strijd. Speel op de bank, in de auto, of waar je het spelsysteem ook maar naartoe wilt nemen.

DISCMASTER heeft geen actieve internetverbinding nodig en ook geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Je kunt offline tegen elkaar spelen op hetzelfde systeem, in de tv-stijl of de handheldstijl.

KENMERKEN

  • Lokale multiplayer zodat je vrienden kunt uitdagen op een enkel spelsysteem in de tv-stijl, tafelstijl of handheldstijl.
  • Je hebt geen actieve internetverbinding of een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig.
  • Ontdek vijf verschillende werelden in de singleplayer avontuurstand.
  • Verzamel kistjes in de uitdagingen op de landkaart om nieuwe gebieden te ontdekken.
  • Kies de Heldhonden en gebruik zwaard-en-schild-discs om zowel aan te vallen als te verdedigen.
  • Kies de Vuurvarkens en gebruik hun vuurbaldiscs om diagonaal aan te vallen.
  • Kies de Karatekatten en gebruik hun verstopdiscs om immuun te zijn voor de eerste aanval.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Puzzelen, Bordspel, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Black Zeppelin Studios

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

14-05-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Nederlands

Downloadgrootte

374,00 MB