Disney Speedstorm - Standard Founder’s Pack

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 18-04-2023

Welkom bij Disney Speedstorm!

Start je motoren en ga de baan op met het Standard Founder’s Pack!

Dit Founder’s Pack bevat:

• Toegang tot Disney Speedstorm

• Ontgrendelde racers: Mickey Mouse, Donald Duck

• Een extra racer naar keuze die je kunt ontgrendelen*

• 4.000 tokens** (valuta in de game)

• 2 gouden pas-credits***

• Exclusief Founder's Pack-racepak voor Mickey Mouse, Donald Duck en de gekozen racer

• Exclusief Founder's Pack-kart-uniform voor Mickey Mouse, Donald Duck en de gekozen racer

• Exclusief Founder's Pack-motto en exclusieve Founder's Pack-avatar

*Spelers kunnen onmiddellijk een van de volgende racers ontgrendelen: Baloo, Belle, het Beest, Elizabeth Swann, Shang of Mowgli.

**Tokens zijn valuta in Disney Speedstorm die je gratis kunt verdienen door doelen te bereiken in de game of die je kunt kopen met echt geld. Ze zijn niet seizoensgebonden en kunnen verzameld worden. Je kunt ze ook gebruiken om cosmetische items te kopen in de winkel, om de gouden pas te kopen, om rangen van de gouden pas over te slaan en nog veel meer.

***Gouden pas-credits geven toegang tot premium seizoensbeloningen, zoals uniformen, kostuums, valuta, racers en nog veel meer.

Ga naar disneyspeedstorm.com voor meer details over het Founder’s Pack en de inhoud ervan.

Disney Speedstorm is de ultieme racegame vol helden en razendsnelle circuits dat geïnspireerd is op de werelden van Disney en Pixar. Het is een spannende arcade race-ervaring waarbij spelers de unieke vaardigheden van elk personage op de racebaan moeten beheersen om de overwinning te claimen.

DISNEY & PIXAR GAAN VOLGAS IN DE STRIJD

Een ongelooflijke cast aan personages, waaronder Mulan, Mickey Mouse, Sulley, Baloe, Kapitein Jack Sparrow, het Beest en nog veel meer, zijn klaar voor de racegevechten. Verbeter de statistieken van elke racer en maak gebruik van hun unieke vaardigheden die de uitkomst van een race kunnen beïnvloeden en de manier waarop je het spel speelt drastisch kunnen veranderen!

ARCADE RACEN OPNIEUW GEDEFINIEERD

Iedereen kan Disney Speedstorm spelen, maar het beheersen van vaardigheden en technieken zoals het timen van je nitroboosts, het nauwkeurig driften door bochten en het aanpassen aan de dynamische circuit omgevingen zijn cruciaal om elke race te domineren.

SAMEN RACEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

Kies je racer en scheur solo over banen vol actie, of daag je vrienden uit in de lokale en remote multiplayer-modussen. Je kunt het zelfs opnemen tegen spelers van over de hele wereld om online een legende te worden.

OP DISNEY & PIXAR GEÏNSPIREERDE RACEBANEN

Start je motor in omgevingen die zijn geïnspireerd door enkele van je favoriete Disney- en Pixar-films. Van de dokken van Pirates of the Caribbean's pirateneiland-baan tot de wildernis van Jungle Book's jungleruïnes of de schrikvloer uit Monsters, Inc., je kunt deze werelden ervaren vanuit een fris, opwindend perspectief dat speciaal is afgestemd op racen!

AANPASSEN AAN JE EIGEN STIJL

Kies je favoriete race pak, een flitsende kart-kleur en pronk met stijlvolle wielen en spoilers - dit allemaal en nog veel meer is mogelijk met de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden in het spel!

NIEUWE RACE-INHOUD VOOR JOU

De actie valt nooit stil dankzij verse content met ieder seizoen in het verschiet. Er komen regelmatig nieuwe Disney- en Pixar-racers bij, met speciale vaardigheden die je onder de knie moet krijgen (of overwinnen), en er worden vaak unieke circuits gemaakt om een frisse strategie in de mix te gooien. Ook komen er regelmatig ondersteunende personages, omgevingen, aanpassingsopties en verzamelobjecten bij, zodat er altijd meer te beleven valt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

CI_NSwitchDS_DisneySpeedstormUltimateFoundersPack.jpg

Welkom bij Disney Speedstorm!

Rijd plankgas in stijl met het Ultimate Founder’s Pack!

Dit Founder’s Pack bevat:

• Toegang tot Disney Speedstorm

• Ontgrendelde racers: Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan, Kapitein Jack Sparrow en Hercules

• Een extra racer naar keuze die je kunt ontgrendelen*

• 12.000 tokens** (valuta in de game)

• 3 gouden pas-credits***

• Exclusief Founder’s Pack-racepak voor Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan, Kapitein Jack Sparrow, Hercules en de gekozen racer

• Exclusief Founder’s Pack-kart-uniform voor Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan, Kapitein Jack Sparrow, Hercules en de gekozen racer

• Exclusief Founder’s Pack-motto en exclusieve Founder's Pack-avatar

• Kart-wielen en -spoilers voor de kart van Donald Duck

*Spelers kunnen onmiddellijk een van de volgende racers ontgrendelen: Baloo, Belle, het Beest, Elizabeth Swann, Shang of Mowgli.

**Tokens zijn valuta in Disney Speedstorm die je gratis kunt verdienen door doelen te bereiken in de game of die je kunt kopen met echt geld. Ze zijn niet seizoensgebonden en kunnen verzameld worden. Je kunt ze ook gebruiken om cosmetische items te kopen in de winkel, om de gouden pas te kopen, om rangen van de gouden pas over te slaan en nog veel meer.

***Gouden pas-credits geven toegang tot premium seizoensbeloningen, zoals uniformen, kostuums, valuta, racers en nog veel meer.

Ga naar disneyspeedstorm.com voor meer details over het Founder’s Pack en de inhoud ervan.

Disney Speedstorm is de ultieme racegame vol helden en razendsnelle circuits dat geïnspireerd is op de werelden van Disney en Pixar. Het is een spannende arcade race-ervaring waarbij spelers de unieke vaardigheden van elk personage op de racebaan moeten beheersen om de overwinning te claimen.

CI_NSwitchDS_DisneySpeedstormDeluxeFoundersPack.jpg

Welkom bij Disney Speedstorm!

Verover de baan stormenderhand met het Deluxe Founder’s Pack!

Dit Founder’s Pack bevat:

• Toegang tot Disney Speedstorm

• Ontgrendelde racers: Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan

• Een extra racer naar keuze die je kunt ontgrendelen*

• 7.000 tokens** (valuta in de game)

• 2 gouden pas-credits***

• Exclusief Founder’s Pack-racepak voor Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan en de gekozen racer

• Exclusief Founder’s Pack-kart-uniform voor Mickey Mouse, Donald Duck, Mulan en de gekozen racer

• Exclusief Founder’s Pack-motto en exclusieve Founder's Pack-avatar

*Spelers kunnen onmiddellijk een van de volgende racers ontgrendelen: Baloo, Belle, het Beest, Elizabeth Swann, Shang of Mowgli.

**Tokens zijn valuta in Disney Speedstorm die je gratis kunt verdienen door doelen te bereiken in de game of die je kunt kopen met echt geld. Ze zijn niet seizoensgebonden en kunnen verzameld worden. Je kunt ze ook gebruiken om cosmetische items te kopen in de winkel, om de gouden pas te kopen, om rangen van de gouden pas over te slaan en nog veel meer.

***Gouden pas-credits geven toegang tot premium seizoensbeloningen, zoals uniformen, kostuums, valuta, racers en nog veel meer.

Ga naar disneyspeedstorm.com voor meer details over het Founder’s Pack en de inhoud ervan.

Disney Speedstorm is de ultieme racegame vol helden en razendsnelle circuits dat geïnspireerd is op de werelden van Disney en Pixar. Het is een spannende arcade race-ervaring waarbij spelers de unieke vaardigheden van elk personage op de racebaan moeten beheersen om de overwinning te claimen.

Categorieën

Actiespel, Racen, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2), Online (1-8)

Uitgever

Gameloft

Leeftijdsclassificatie

  • In-game aankopen (inclusief willekeurige items)

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-04-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

4815,00 MB

Ultimate Founder’s Pack

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-04-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

4815,00 MB

Deluxe Founder’s Pack

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-04-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

4815,00 MB