Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Divine Ascent

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 25-07-2019

Eeuwen geleden maakten de goden contact met verschillende beschavingen op de wereld. Maar sinds die tijd hebben ze niets meer van zich laten horen. Nu moeten ze onze oproepen horen.

Divine Ascent is een strategisch puzzelspel voor één speler en lokale multiplayer. Het doel is om als eerste torens te bouwen en die te beklimmen om er tempels op te zetten.

Zes van de grootste beschavingen uit de oudheid gaan de strijd met elkaar aan om te proberen het volk te worden dat door de goden wordt toegelaten in de hemel. Om dat te bereiken hebben ze allemaal bouwers uitgekozen die als enige taak hebben om monumenten op te richten die zo hoog mogelijk de hemel in rijzen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Speltypen Arena (lokale multiplayer) en Puzzles (één speler)
  • Arena is een set van 24 multiplayerlevels voor twee t/m zes spelers (mensen of A.I.)
  • Puzzles bevat 30 levels die steeds moeilijker worden, plus een laatste level dat een soort Arena-level is tegen 5 tegenstanders
  • Speciale bewegingen
  • Isometrische 3D-graphics
  • Elke beschaving heeft z'n eigen thema en sfeervolle achtergrondmuziek

Spelmechanismen:

Het spel wordt in beurten gespeeld, zoals een bordspel. Het doel is om als eerste drie tempels te plaatsen. Een tempel verschijnt wanneer je een pion op een toren plaatste die vijf tegels hoog is, of drie tegels hoog bij Puzzles.

Je begint door je pion op een tegel op de begane grond te plaatsen. Is een dergelijke tegel niet beschikbaar, dan plaats je hem op de laagste beschikbare tegel. Nadat je een tempel hebt opgericht, moet je de pion opnieuw volgens deze regels plaatsen.

Iedere beurt heb je twee bewegingsmogelijkheden:

Je kunt de pion orthogonaal naar een aangrenzende vrije tegel verplaatsen, of dit nu op gelijke hoogte, een stap omhoog of een stap omlaag is.

Je kunt de tegel in de bovenhoek op een beschikbare plek in het speelveld plaatsen.

Speciale bewegingen:

Als tegels leeg zijn en orthogonaal aan elkaar grenzen en een trapje vormen waarbij de onderste trede beklommen kan worden door de pion, dan mag deze direct naar de top klimmen.

Als een tegel in de orthogonale lijn van de pion ligt en één tegel hoger is en als alle tussenliggende tegels lager liggen, dan kan de pion erop springen.

Als de vier tegels rondom je pion zijn geblokkeerd door andere pionnen, tempels, torens die minimaal twee verdiepingen hoger zijn of de rand van het speelveld, dan mag je een nieuwe tegel onder je pion plaatsen.

Ieder locatie heeft tegels met speciale eigenschappen. Je moet zelf ontdekken welke eigenschappen de goden aan ze hebben toegekend.

Speltypen:

Er zijn twee speltypen: Arena en Puzzles.

Arena is een set van 24 multiplayerlevels die zich afspelen op de locaties van de diverse beschavingen en daarbij hun speciale tegels gebruiken. Twee t/m zes spelers (mensen of A.I) strijden tegen elkaar om tempels te bouwen.

Puzzles is een soloavontuur waarin je bepaalde levels moet oplossen om verder te kunnen gaan naar het volgende. Je hebt een beperkt aantal zetten om een tempel te bouwen, alleen of tegen opponenten in de latere levels.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Puzzelen, Bordspel, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1-6)

Uitgever

Timothee Paez

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-07-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Japans, Russisch

Downloadgrootte

146,00 MB