Dungeon Warfare

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 01-08-2019

Dungeon Warfare is een uitdagend tower defense-spel waarin je als meester van de kerker je eigendommen beschermt tegen inhalige avonturiers.

Naarmate je jouw kerkers in de wereld zuivert van irritante indringers, krijg je de beschikking over sterkere vallen en duivelse hulpmiddelen.

Verdien ervaringspunten voor het doden van de indringers en gebruik deze om je vallen te verbeteren.

Spelkenmerken

HET IS EEN VAL!

Kies uit 26 unieke vallen die je allemaal 3 keer kunt verbeteren.

Vallen die pijn doen: pijlval, spiesval, projectielval, infernoval.

Wil je er liever wat beweging in brengen? Plaats vallen die de machtige krijgers in de pikzwarte afgrond slingeren: springveerval, harpoenval, duwval.

Breng je eigen leger op de been door oproepportalen te gebruiken om een chaotische knokpartij te beginnen.

MILIEUONVRIENDELIJK

In Dungeon Warfare wordt het milieu niet bedreigd, maar is het juist een bedreiging!

Laat een enorme rollende rots los die alles op z'n pad platwalst.

Leid de vijand naar een drukke mijnrails en beuk de indringers omver.

Vervuil een oude lavapoel met een stel avonturiers.

LEVELS, LEVELS, OVERAL LEVELS

Meer dan 40 vijandelijke bases wachten op jouw overname.

Stel je eigen moeilijkheid samen door 12 verschillende moeilijkheidsrunen te combineren voor meer uitdaging.

Speltype Eindeloos voor oneindig veel spelplezier (ontgrendeld na het verkrijgen van de Eindeloos-rune)

DIE PRESTATIES ONTGRENDELEN ZICHZELF NIET, HOOR

Ontgrendel meer dan 30 prestaties voor ieder niveau: van casual spelers tot hardcore gamers.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG, Actiespel, Puzzelen, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

JAE WON YOO

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-08-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Koreaans

Downloadgrootte

261,00 MB