ESport Manager

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-08-2019

eSport Manager is een spel dat gebaseerd is e-sportcompetities, met name de meest populaire: FPS en MOBA.

Stel je droomteam samen door de spelers te selecteren die het beste bij je passen. Zorg voor hun constante ontwikkeling, train ze, onderteken advertentiecontracten en houd je bezig met sociale media. Je krijgt niet vanzelf duizenden fans, je zult ervoor moeten werken.

Om competitiewedstrijden te winnen en eerste te worden moet je constant trainen. Het hele team moet vaardigheden opdoen, niet alleen maar één speler. Dat goed gebruiken in een wedstrijd is de sleutel tot succes, zelfs als je tegenstander sterker is.

De thuisbasis waar je team traint speelt een grote rol voor een snelle ontwikkeling en het behalen van succes. Breid die uit, deel nieuwe gebouwen en installeer extra voorwerpen om te gebruiken. De spelers moeten ook in de sportschool trainen, spelen, ontspannen en eten. Al deze elementen hebben een directe impact op de wedstrijden in de competitie.

Oefen vóór competitiewedstrijden met andere teams om de juiste tactiek voor te bereiden. Tijdens het trainen kun je verschillende combinaties van speciale vaardigheden testen, wapens selecteren, gedrag en hun impact op het spel observeren.

Start in gesponsorde toernooien om ervaring op te doen en geldprijzen te verdienen.

Om de top te bereiken moet je hard werken en heel veel wedstrijden spelen.

Spelkenmerken:

 • twee spelstanden (FPS, MOBA)
 • 3 competities in elke wedstrijdstand
 • 48 verschillende teams in elke competitie
 • 40 speciale vaardigheden voor elk lid van het team
 • 20 speciale vaardigheden voor elk team
 • 25 soorten wapens
 • 12 soorten helden in MOBA
 • 9 kamers in de thuisbasis van het team met de mogelijkheid om uit te breiden
 • 142 uitrustingsonderdelen om te kopen
 • 69 gesponsorde toernooien
 • onbeperkt aantal advertentiecontracten

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG, Simulatie, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

Ultimate Games

Leeftijdsclassificatie

 • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-08-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Italiaans

Downloadgrootte

438,00 MB