Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

El Hijo - A Wild West Tale

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 25-03-2021

"El Hijo - A Wild West Tale" is een spannend spaghetti-western stealth-spel, waarin je een 6-jarige jongen begeleidt

op zijn zoektocht naar zijn moeder.

Als zesjarige moet "El Hijo" altijd langs de gevaren van zijn wereld sluipen. Naarmate hij zijn uitdagingen overwint, krijgt hij zelfvertrouwen en sluwheid en daarmee meer plannen om langs zijn vijanden te komen. Zijn epische reis leidt hem door een afgelegen klooster, een woest en meedogenloos stuk woestijn en een grensstad vol met misdaad en schurkerij.

De reis begint wanneer een boerin en haar zoon worden aangevallen door bandieten die hun boerderij met de grond gelijk maken. De moeder besluit de jongen achter te laten in een afgelegen klooster om hem te beschermen. Er is echter iets vreemds aan de hand en hij plant zijn ontsnapping.

"El Hijo - A Wild West Tale" is een geweldloos stealth-spel waarin je vertrouwt op de ondeugende, speelsheid van een jong kind. Schaduwspel vormt de kern van het spel en "El Hijo" zal zich vaak moeten verbergen. Zonder onnodig nieuwe mechanica toe te voegen, wordt de gameplay op natuurlijke wijze uitgebreid, omdat variaties op bestaande mechanica geleidelijk worden geïntroduceerd en vervolgens gecombineerd om de uitdaging te vergroten. Deze wendingen op bekende mechanica zijn vaak een product van de gevarieerde, steeds gevaarlijker wordende omgevingen die "El Hijo" moet doorkruisen om zijn uiteindelijke doel te bereiken.

- Overleef het Wilde Westen met de slimheid van een jonge held

- Verken donkere kloosters, woestijnen en boomtowns in een spaghetti western-wereld

- Ga op in de schaduwen om je te verbergen voor de wettelozen

- Los speelse, maar lastige omgevingspuzzels op

- Gebruik een speels arsenaal aan tactisch speelgoed om verschillende desperado's te omzeilen en af te leiden

- Inspireer andere kinderen op weg naar vrijheid

- Geniet van de aangrijpende verhaallijn van een dappere zoon die op zoek is naar zijn moeder

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

HandyGames

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-03-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

4098,00 MB