Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Eldest Souls

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 29-07-2021

Het verhaal

Na een eeuwenlang slavenbestaan komt de mensheid eindelijk in opstand tegen de Oude Goden. De kolossale wezens worden gevangengezet binnen de heilige muren van de citadel.

Maar er ontwaakt een kwaad...

Als laatste wraakzuchtige daad dompelen de Oude Goden de wereld onder in desolaatheid. De mens kwijnt weg tot er nog maar een sprankje hoop over is.

Er drukt een zware last op de eenzame krijger. Zijn wapen is een grootzwaard… van het puurste obsidiaan.

De game

Uitdagende gevechten

Maak je borst maar nat voor razendsnelle en uitdagende soulslike-gevechten, waarin elk moment telt. Maar moed wordt beloond, want met elke verslagen Oude God word je machtiger dan een sterveling zich ooit kan voorstellen.

Meedogenloze boss-rush

Eldest Souls draait volledig om de zwaarste en uitdagendste gevechten: de bazen! De Oude Goden stellen je stuk voor stuk op een andere, unieke manier op de proef… en leveren grote beloningen op als je wint!

Een oud koninkrijk

Tijdens je dwaaltocht door doolhofachtige gangenstelsels, op zoek naar de Oude Goden, maak je kennis met intrigerende personages, voer je meeslepende opdrachten uit en ontrafel je een reeks duistere, onheilspellende mysteries. Langzaam maar zeker achterhaal je de waarheid achter de Oude Goden en hun eeuwenlange opsluiting...

Perfecte pixels

Geniet van de prachtig vormgegeven heilige citadel, vol 16-bits aandacht voor detail. Maar staar je niet blind. Dit monument voor de triomf der mensheid stamt uit een grijs verleden, en wordt van binnenuit verteerd door iets duisters.

Jouw build, jouw regels

Elke confrontatie met de Oude Goden daagt je op een unieke manier uit… en levert unieke beloningen op. Maak je hun hemelse krachten eigen en ontgrendel talloze talenten en vaardigheden om je eigen vechtstijl te ontwikkelen, met allerlei combinaties.

Met:

- Vecht je een weg door een reeks baasgevechten die stuk voor stuk uniek zijn

- Maak kennis met intrigerende personages en voer opdrachten uit tijdens je verkenning van de oude citadel

- Ontrafel het mysterie van de Oude Goden, voor de wereld ten onder gaat

- Geniet van de prachtige pixelgraphics en het ongekende oog voor detail

- Jouw build, jouw regels. Kies uit allerlei vaardigheden om je eigen vechtstijl te ontwikkelen

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

United Label

Ontwikkelaar

Fallen Flag Studio

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Heftig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-07-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

1756,00 MB