Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

FUZE4 Nintendo Switch

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 30-08-2019

FUZE4 Nintendo Switch is een programmeerapplicatie voor Nintendo Switch™. Deze is ontworpen en ontwikkeld door een team van ervaren gamers, programmeurs, kunstenaars en onderwijzers. Het eindresultaat is een taal die bij uitstek geschikt is voor het programmeren van games en apps voor zowel absolute beginners als ervaren programmeurs.

Kenmerken:

 • Aanpasbare, intuïtieve, duidelijke interface
 • Werkt met touchscreen, Joy-Con™-controllers en USB-toetsenborden
 • Uitgebreide helpfunctie inclusief een volledig overzicht van de commando's met uitleg en voorbeelden, snelle referentie-optie en uitgebreide tutorials
 • Volledig functionerend aanraaktoetsenbord voor programmeurs
 • Ingebouwde functies voor 2D, 3D en audio
 • Geavanceerde soorten variabelen en wiskundige functies
 • Krachtige 2D-engine met uitgebreide sprite-functies en tilemaps
 • Ongelooflijke 3D-engine met wereld-, punt- en omgevingsverlichting, met of zonder schaduwen en 3D-camera
 • Laad bestaande modellen en maak scènes met gebruik van primitieve vormen
 • Ondersteunt geanimeerde 3D-modellen
 • Creëer 3D-scènes met createTerrain-functie
 • Speel muziek en geluidseffecten af. Dankzij ingebouwde synthesizeropdrachten kun je live-effecten op alle 16 kanalen gebruiken. Wijzig modulatie, golfvorm, galm en frequenties tijdens het programmeren voor programmeerbare muziekcomposities
 • Ondersteuning voor Joy-Con™-controllers inclusief bewegingsbesturing, HD-trilfunctie en analoge sticks
 • Touchscreen: maximaal tien punten
 • Toetsenbordinvoer direct op het scherm en via USB-toetsenborden
 • Speciale timerbesturing: je kunt gebeurtenissen nauwkeurig synchroniseren (met behulp van door software gesimuleerde interrupts)
 • Ondersteunt tv-stijl en handheldstijl (kan in de code gecontroleerd worden)
 • Bevat meer dan 10.000 hoogwaardige gaming-assets in 2D, 3D en Audio
 • Bijdragen van 30 vormgevers en muzikanten om te zorgen voor een breed scala aan genres en stijlen
 • 2D-assets omvatten genres als oldschool RPG, JRPG, arcade-, schiet-, platform-, puzzel-, dating-, strategie-, oorlogs-, avontuur-, onderwaterspellen en nog veel meer. Alles van middeleeuwse RTS tot sciencefictionruimteschietspellen.
 • 2D-spritesheets bevatten vaak honderden gerelateerde assets waardoor het werkelijke aantal afzonderlijke spelassets vrijwel onmogelijk te bepalen is, maar we kunnen rustig stellen dat het er flink meer dan 50.000 zijn!
 • 3D-middelen bevatten veel modulaire sets, dus het is mogelijk om een ondergrondse reeks kerkers, grotten en zelfs riolen te maken, en ook volledig uitgeruste kastelen, middeleeuwse steden, racebanen, ruimtestations, boerderijen, steden en dorpen. Je kunt zelfs volledig ingerichte huizen te bouwen!
 • Audio bevat bijna honderd muziektracks, samen met meer dan duizend geluidseffecten, van schattige interfacegeluiden tot brullende orks en van alles daartussenin!
 • Met de ingebouwde synthesizer is het ook mogelijk je eigen geluiden en muziek te genereren

FUZE4 Nintendo Switch is voorzien van:

 • Tilemap-editor voor het maken van je eigen 2D-levels, achtergronden, top-down kaarten en landschappen
 • Afbeelding-/sprite-editor om unieke graphics te maken
 • Programmeerbare synthesizer

Programmeerhandleiding

 • Elk commando is uitvoerig gedocumenteerd met een beschrijving, de syntaxis ervan, geldige argumenten en voorbeelden
 • Beknopte referentiehandleiding: voor het snel opzoeken van de syntaxis van commando's
 • Meer dan 20 stapsgewijze tutorials van 'Hello World', variabelen en loops tot het schrijven van een compleet spellevel met animaties, scrollende achtergronden, Joy-Con™-bedieningselementen en vijanden.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Praktisch, Educatief spel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

FUZE Technologies Ltd

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

 • Gebruikers reageren op elkaar

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-08-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

4356,00 MB