Fin and the Ancient Mystery

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-09-2019

In dit avontuur moet Fin de mysteries van de Clan ontrafelen en op zoek gaan naar verborgen kristalartefacten om de wereld tegen de oude Destroyer te beschermen.

De held zal van alles op zijn pad vinden - van tragedie en verraad tot nieuwe vrienden en een ongelooflijk avontuur! Maar Fin weet pas wie zijn vrienden en vijanden zijn als hij ze heeft ontmoet.

In dit 2D-avonturenspel zal je zowel je zwaard als je hersenen hard nodig hebben. Je moet niet alleen vechten voor je leven, maar ook leuke puzzels oplossen om in leven te blijven!

Tijdens je uitdagende missies, zal je slim moeten nadenken om het volgende level te bereiken. Door extra vijanden te verslaan kun je ook in level stijgen voor meer kracht en gezondheid!

Kenmerken:

 • Gebruik zowel je zwaard als magie om de vijanden te verslaan.
 • Spring en ren om aanvallen en vallen te ontwijken.
 • Vecht tegen ongebruikelijke en gevaarlijke vijanden - van de gekste monsters tot moordende machines!
 • Vind de zwakke plek van elke eindbaas om hem te verslaan!
 • Versla verraderlijke vijanden om ervaringspunten te verdienen. Ervaring is van onschatbare waarde en verandert je in zowel een geweldige zwaardvechter als een ervaren tovenaar!
 • Reis door adembenemende levels: ijzige permafrost, zandwoestijnen, groene wouden, kerkers, ruïnes en de wereld voorbij tijd.
 • De platformlevels zitten vol obstakels en gevarieerde vallen die op verrassende manieren naar je toe vliegen, draaien, schieten en slaan.
 • Kam de platformlevels helemaal uit en vind geheime kamers om flesjes met toverdrankjes te pakken. Drankjes helpen je om nog sterker te worden!
 • Onderzoek alle items die je in je klauwen krijgt. Vergeet niet dat zelfs een alledaagse houten ton geheimen kan bevatten.
 • Kraak puzzels om verborgen kunstschatten te vinden.

De game is vertaald in de volgende talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Russisch, Arabisch, Japans, Koreaans en Portugees.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Actiespel, Platformspel

Spelers

1

Uitgever

Silesia Games

Leeftijdsclassificatie

 • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

343,00 MB