Abonneer je op op
YouTube

Heers over het bord in Flip Wars, een nieuwe partygame waarin vier spelers tegen elkaar kunnen strijden, exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Probeer de meeste gekleurde panelen te verzamelen en je tegenstanders dwars te zitten in deze doldwaze game waarin het ieder voor zich is!

Verover het gebied

Spring in de lucht en maak een stampsprong op het bord om de panelen rond het veld waar je op landt van kleur te veranderen. Schakel je tegenstanders uit door de panelen waar ze op staan om te draaien, en zie hoe ze van het bord vliegen. Maar kijk uit waar je staat, want ze kunnen jou ook lanceren! Voorkom dat je rivalen de aangrenzende panelen heroveren en zet ze op het verkeerde been door midden in de lucht van richting te veranderen of een schijnstampsprong te maken.

CI_NSwitchDS_FlipWars_02.jpg

Extra power!

Vergroot je kansen met tal van voorwerpen die je bewegingssnelheid verbeteren, je tijdelijk onkwetsbaar maken of zelfs de richting van de panelen veranderen, zodat ze diagonaal omdraaien. Als je wordt uitgeschakeld door een tegenstander, verlies je alle voorwerpen die je hebt opgeraapt en de bonussen die erbij horen, dus hou je omgeving in de gaten.

CI_NSwitchDS_FlipWars_01.jpg

Kleurensprint

Ren sneller dan je tegenstander naar een gebied of voorwerp op het bord dat je wilt opeisen, door op de panelen met jouw kleur te blijven. Als je op een paneel stapt dat door een andere speler is omgedraaid, wordt je bewegingssnelheid fors beperkt!

Let op je omgeving

Profiteer van je omgeving om het gevecht in jouw voordeel om te doen slaan! In elk gebied kun je weer allerlei unieke uitdagingen overwinnen en krijg je te maken met nieuwe strategische mogelijkheden. Sommige gebieden bevatten elementen die het hele spel op zijn kop zetten, zoals het straalkanon dat je kunt activeren om hele rijen met panelen om te draaien, terwijl andere gebieden obstakels bevatten, zoals een verlammende golf die je tijdelijk kan verdoven en voor allerlei problemen kan zorgen!

CI_NSwitchDS_FlipWars_GIF_Wave.gif

De spelregels

Er zijn drie spelstanden om je draai in te vinden – Paneelstrijd, Knock-outstrijd en Levensstrijd.

In Paneelstrijd is het doel om zoveel mogelijk panelen in jouw kleur te veranderen. De speler die aan het eind van de ronde de meeste panelen heeft weten in te kleuren wint. Het zal je verbazen hoe snel een potje volledig kan worden omgedraaid!

In Knock-outstrijd gaat het erom dat je je tegenstanders zo vaak mogelijk van het bord laat vliegen, terwijl je probeert te voorkomen dat ze jou uitschakelen. Degene die de meeste tegenstanders heeft uitgeschakeld en zelf het minst vaak van het bord is gevlogen, mag victorie kraaien.

NSwitchDS_FlipWars_02.jpg

In Levensstrijd vecht je tot het bittere eind. Iedere speler heeft slechts drie levens. Als je drie keer wordt uitgeschakeld, ben je geëlimineerd. Als het spel eindigt in een gelijkspel, wint de speler met de meeste panelen!

CI_NSwitchDS_FlipWars_Characters.png

Je kunt ook online strijden*, tegen computergestuurde tegenstanders spelen en het tegen maximaal drie andere spelers opnemen in de lokale multiplayerstand.**

Laat je rivalen van het bord vliegen, geef panelen de juiste kleur en word de held van de dag in Flip Wars, exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. In de toekomst worden er updates uitgebracht die meer functies toevoegen aan deze game. Hierover wordt later meer bekendgemaakt.

  • Ontdek een gloednieuwe wedstrijdsport in deze spannende partygame
  • Draai panelen om, om voorwerpen te vinden, wees je tegenstanders te slim af en eis de overwinning op
  • Laat zien wat je kunt in tal van competitieve spelstanden voor meerdere spelers
  • Strijd online of in de lokale multiplayerstand (maximaal vier spelers) tegen andere spelers

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

**Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Lokaal draadloos (2-4), Online (2-4)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Over Fence Co. Ltd.

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Gebruikers reageren op elkaar

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-07-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

422,00 MB