Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 31-10-2020

Wat begint als eenvoudig pizzaversierplezier, verandert in iveel, veel meer. Werk jezelf door het lastige arcadespel om te onthullen dat je in je eigen Freddy Fazbear's Pizzeria bent!

Blader in onze catalogi en koop je eerste attracties en animatronics, pas je decoraties aan en zorg er vooral voor dat alle apparatuur naar behoren werkt voordat je de deuren van je gloednieuwe Freddy Fazbear's Pizzeria opent!

Na een drukke dag rondt je het papierwerk af en sluit je je bedrijf af (vaak laat in de nacht als je je eigen bedrijf opbouwt!) Pas echter op voor wat er op de loer ligt in de luchtroosters. Mocht iets je aandacht trekken, richt je zaklamp dan rechtstreeks in de ventilatieopening om het af te weren, Fazbear Entertainment levert gratis batterijen aan al zijn franchisenemers!

De volgende dag, ervan uitgaande dat je de nacht hebt overleefd, herinvesteert je je inkomen van gisteren in nieuwe apparatuur. Bouw je kleine pizzeria op, elke dag opnieuw, en zie hoe het een catering- en entertainmentimperium wordt! Fazbear Entertainment biedt zijn franchisenemers alle gereedschappen en kennis die nodig zijn om een gastvrije, veilige en winstgevende locatie te creëren en te managen.

Oh en als je er zin in hebt, probeer dan wat animatronics te redden die buiten je restaurant ronddwalen. Ze proberen nu al maanden binnen te komen. Mis de kans niet om reserveonderdelen op te pikken en wat extra inkomsten binnen te halen. Als je enige instabiliteit of agressiviteit in een van hen opmerkt, gebruik dan de zelfverdedigingstaser die Fazbear Entertainment gratis aan al zijn franchisenemers verstrekt.

Hiermee komt een einde aan de hulp die we wettelijk verplicht zijn te verlenen. Fazbear Entertainment kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de verdwijningen, sterfgevallen of verminkingen die kunnen optreden als gevolg van het exploiteren van de Freddy Fazbear's Pizzeria-franchise.

Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Clickteam

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Angst, Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

31-10-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

402,00 MB