Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Freedom Planet

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 30-08-2018

De planeet Avalice heeft lange tijd een kwetsbare vrede gekend dankzij de Kingdom Stone: een bol van onbekende oorsprong die genoeg gratis energie levert om alle apparaten ter wereld te voorzien en schijnbaar onuitputtelijk is.

De Kingdom Stone begint echter te verzwakken en de drie regerende huizen van de planeet maken zich klaar voor een allesomvattende oorlog om de controle over deze meest kostbare grondstof. Voeg daar nog een staatsgreep in een van deze huizen aan toe - uitgelokt door een binnenvallend buitenaards leger - en de toekomst van Avalice ziet er somber uit.

Dan verschijnen onze drie onwaarschijnlijke hoofdrolspelers ten tonele: de draak Sash Lilac, die ongewild betrokken raakt als ze een vreemd luchtschip ziet neerstorten en bezorgd is om de piloot; de wilde kat Carol Tea, wiens toewijding aan haar beste vriendin ervoor zorgt dat ze alle uitdagingen aangaat die het lot haar toebedeelt; en de weespuppy Milla Basset, die alleen maar op zoek is naar vriendschap, maar daardoor recht in de vuurlinie belandt.

Samen moet dit trio antropomorfische heldinnen op de een of andere manier in de gratie zien te komen bij de drie huizen, een buitenaardse invasie tegenhouden en de geheimen van de Kingdom Stone zien te ontrafelen voordat diens kracht afneemt... en voordat er een wereldoorlog om hen heen uitbreekt.

Freedom Planet is een snel vecht-platformavontuur waarin een pittige draak en haar vriendinnen het opnemen tegen vijandelijke krachten en buitenaardse aanvalstroepen. Overal liggen problemen op de loer, van insecten en enorme robots tot explosieve verwoesting. Spelers hebben echter speciale vechtkrachten tot hun beschikking om talloze enorme, non-lineaire levels te halen. De campaign kan gespeeld worden als Lilac, Carol of de vrij te spelen Milla. Ze hebben alle drie unieke gameplaymechanieken, een gewijzigde verhaalstand waarin het gekozen personage de leiding neemt en zelfs een paar eigen levels.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Prachtige 2D-pixelart met heel veel details en een meeslepende, swingende soundtrack.

Weelderige multi-scrollende, gelaagde achtergronden in gedetailleerde levels, elk bevolkt door allerlei liefdevol geanimeerde personages en meestal met twee eigen muzieknummers per level. Ook heeft vrijwel elk eindbaasgevecht unieke muziek.

Drie speelbare personages met geheel verschillende krachten en vaardigheden.

Gebruik Lilacs drakenkrachten om vijanden ervan langs te geven met d'r haar, te draaien als een wervelwind of door de lucht te razen als een komeet; gebruik Carols kattenbehendigheid om vijanden uit te schakelen met pootslagen en trappen, muren te beklimmen of een motor op te roepen die de zwaartekracht trotseert; en gebruik Milla's machtige basset-oren om korte afstanden te vliegen of gebruik haar hondenmagie om levensgevaarlijke kubussen te creëren die naar vijanden gegooid kunnen worden, in elkaar gedrukt kunnen worden tot een schild of afgevuurd kunnen worden als een geweer.

De game bevat op snelheid gebaseerde platformgameplay en gevechten in allerlei omgevingen.

Gebruik de precieze besturing van de game om ongelooflijke snelheden en hoogtes te bereiken en enorme levels vol geheimen, alternatieve routes en verborgen verzamelvoorwerpen te verkennen. Leer je vijanden een lesje, vecht tegen eindbazen die het hele scherm vullen, ontwijk lasers, rijd in mijnkarretjes, spring van luchtschip naar luchtschip en nog veel meer!

Volg het verhaal of speel gewoon de game; het is helemaal aan jou.

Speel in de avontuurstand om van het intense en dramatische verhaal te genieten met ruim een uur aan unieke tussenfilmpjes en volledige voice-overs of kies voor de klassieke stand om de tussenfilmpjes over te slaan en de levels zonder onderbreking te spelen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Marvelous Europe

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-08-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Koreaans

Downloadgrootte

380,00 MB