Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Funny Car Wash - vrachtwagens en auto's spel actie RPG carwash garage voor kinderen en peuters

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 21-04-2022

In dit unieke spel voor jongens en meisjes, kinderen van alle leeftijden, run je je eigen wasstraat. Met veel coole schoonmaakactietools, moet je een verscheidenheid aan leuke auto's, vrachtwagens, graafmachines, tractoren en andere voertuigen schoonmaken. Of het nu brandweerauto, racewagen, ambulance, politieauto of foodtruck is. Je taken omvatten acties zoals poetsen, vegen, afspuiten, polijsten of auto's controleren op virussen en bacteriën met een vergrootglas en ze zelfs betoveren met een toverstaf. Bij elke schoonmaakactie verdien je diamanten, die je vervolgens kunt gebruiken om nieuwe voertuigen te ontgrendelen of om je voertuigen weer vuil te maken. Motivatie op lange termijn gegarandeerd! Een ballonpop-minigame is ook inbegrepen! Je hebt geen taalvaardigheid nodig om dit spel te spelen! Dit maakt het ook het perfecte educatieve spel voor baby's. Gebruik gewoon je vinger, kies een gereedschap en was je gekozen auto rechtstreeks op het scherm van de Nintendo Switch™ console. Perfect voor voorschoolse kinderen, kleuterschoolkinderen, eersteklassers en kinderen van alle leeftijden. De Carwash Game is 100% frustratievrij en bevat een motiverend beloningssysteem! Houd er rekening mee dat deze game alleen de aanraakfunctionaliteit van de Nintendo Switch™ console gebruikt.

In dit unieke spel voor jongens en meisjes, kinderen van alle leeftijden, run je je eigen wasstraat.

Met veel coole schoonmaakactietools, moet je een verscheidenheid aan leuke auto's, vrachtwagens, graafmachines, tractoren en andere voertuigen schoonmaken. Of het nu brandweerauto, racewagen, ambulance, politieauto of foodtruck is.

Je taken omvatten acties zoals poetsen, vegen, afspuiten, polijsten of auto's controleren op virussen en bacteriën met een vergrootglas en ze zelfs betoveren met een toverstaf.

Bij elke schoonmaakactie verdien je diamanten, die je vervolgens kunt gebruiken om nieuwe voertuigen te ontgrendelen of om je voertuigen weer vuil te maken. Motivatie op lange termijn gegarandeerd!

Een ballonpop-minigame is ook inbegrepen!

Je hebt geen taalvaardigheid nodig om dit spel te spelen! Dit maakt het ook het perfecte educatieve spel voor baby's. Gebruik gewoon je vinger, kies een gereedschap en was je gekozen auto rechtstreeks op het scherm van de Nintendo Switch console.

Perfect voor voorschoolse kinderen, kleuterschoolkinderen, eersteklassers en kinderen van alle leeftijden.

De Carwash Game is 100% frustratievrij en bevat een motiverend beloningssysteem!

Houd er rekening mee dat deze game alleen de aanraakfunctionaliteit van de Nintendo Switch console gebruikt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Educatief spel, Simulatie, Anders, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

McPeppergames

Functies

Handheldstijl

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

21-04-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels

Downloadgrootte

162,00 MB