Houd je hoofd erbij in GoNNER, een verduiveld moeilijke 2D-platformgame met "roguelike" elementen, die nu beschikbaar is als download in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Ren je al schietend een weg door een vuurproef van steeds weer opnieuw gegenereerde levels, schakel de ene na de andere golf kleurrijke vijanden uit en ga voor de hoogste score!

Vriend in nood

Ga op avontuur met de vaak verkeerd begrepen en onbaatzuchtige Ikk en help hem zijn enige vriend – Sally, een enorme walvis die op het land leeft – op te vrolijken, terwijl hij op de diepste en donkerste plekken op zoek gaat naar het ideale sieraad.

Nog één keer

Loods Ikk door een constant veranderend landschap vol onhandelbare wezens, angstwekkende bazen en verborgen geheimen, waarin de levels steeds opnieuw worden gegenereerd, wat telkens weer nieuwe uitdagingen oplevert.

Experimenteer met allerlei actieve en passieve vaardigheden die afhankelijk zijn van het soort hoofd dat je voor aanvang van je run kiest, en ontdek een gevarieerd arsenaal aan wapens, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten.

Woeste beesten

Geniet van een gedurfde en unieke grafische stijl, terwijl de wereld om je heen tot leven komt met elke gewaagde stap die je zet. En laat je hoofd meebewegen met een verrassende, maar ook verontrustende, bassige soundtrack.

Hoofd verloren

Je zult doodgaan. Heel erg vaak. Zo is de game ontworpen, maar het voelt niet oneerlijk. Uiteindelijk zul je goed worden in GoNNER, dus verlies vooral je hoofd niet. Succes.

  • Dagelijkse uitdagingen – Slechts één keer per dag speelbaar. De levels worden willekeurig gegenereerd, maar in deze spelstand speelt iedereen in dezelfde wereld, met een identieke loadout. Kun jij je rivalen in het klassement verpletteren?
  • Steeds opnieuw gegenereerd – Elke keer dat je de game speelt, zullen de werelden anders zijn en unieke uitdagingen en mogelijkheden bieden.
  • Vrijspelen – Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan passieve en actieve vaardigheden aan het begin van elke run, dus experimenteer erop los om de speelstijl te vinden die het beste bij jou past.
  • Geheimen – De wereld van GoNNER bevat geheime gebieden waar je verschillende voorwerpen kunt vinden. Deze kun je dan altijd gebruiken aan het begin van elke run.
  • Klassement* – Versla wezens, maak combo's, scoor punten en schep op tegen je vrienden over hoeveel beter je bent dan zij.

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

Om deze content te downloaden, is mogelijk extra vrije ruimte nodig. Als er niet genoeg vrije ruimte beschikbaar is in het geheugen van je Nintendo Switch-systeem, kun je een compatibele microSD-kaart gebruiken. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Platformspel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Raw Fury

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-06-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

606,00 MB