Je missie: vernietig een leger van mechanische vijanden en eindbazen, die allemaal woest kogels, raketten en lasers op je afvuren.

Jouw schip: een krachtig voertuig dat je ontwikkeld hebt, genaamd GROOD. Het is nu tijd om deze moordmachine te besturen!

Reis door bossen, moerassen, steden, bevroren landschappen, woestijnen en meer om de vreemde mechanische vijanden te vinden en uit te schakelen. Je hebt geen tijd om uit te rusten, want de strijd zal lang duren: wees voorbereid om dag en nacht te vechten onder lastige weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en wind… Het gaat er ruig aan toe en met de heavy metal soundtrack blijf je alert en scherp.

GROOD mixt een klassiek arcade schietspel met moderne graphics. De levendige effecten van explosies, rook, vuur en projectielen zorgen ervoor dat je helemaal wordt ondergedompeld in een helse strijd. Hou je meer van 'oldschool', zet dan de '90's love'-optie aan en je krijgt retro graphics met pixels.

Om te winnen heb je niet alleen vaardigheid nodig maar moet je ook strategisch denken. Mik slim en positioneer jezelf strategisch om de gevaarlijkste tegenstanders eerst uit te schakelen en om te voorkomen dat je wordt omsingeld.

Ga de strijd aan met je vrienden en andere strijders van over de hele wereld en bereik de hoogste positie op het mondiale scorebord!

Speleigenschappen:

 • Intens vliegen en schieten
 • Klassieke arcade gameplay met moderne graphics...
 • ...of retro graphics met de speciale '90's love'-optie
 • Mondiaal scorebord met ranglijst
 • 3 moeilijkheidsgraden: MOEILIJK, MOEILIJK en MOEILIJK
 • Dynamisch weer voor meer diversiteit en herspeelbaarheid
 • Dag/nacht-cyclus. Geen rust, vecht van zonsopkomst tot zonsondergang en de hele nacht
 • Meerdere eindbazen en wapens
 • Hardcore metal soundtrack

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Drageus Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

 • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

23-10-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Italiaans, Russisch

Downloadgrootte

447,00 MB