Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 25-09-2019

Inti Creates komt met razendsnelle en stijlvolle 2D-actie als nooit tevoren! Beleef eXtreme 2D-actie in Luminous Avenger iX!

Razendsnelle, stijlvolle 2D-actie maakt een eXplosief debuut!

De held, Copen, kan tegen vijanden aan rennen om ze te vergrendelen, zodat zijn schoten hun doel nooit missen. Stel je vernuft op de proef en gebruik zijn ‘Bullit Dash’ om door levels te vliegen zonder ooit voet aan de grond te zetten! Je hebt talloze hulpmiddelen tot je beschikking, dus zoek een stijl die voor jou werkt en verover elk level met stijl.

Bemachtig EX-wapens van eindbazen voor eXtreme vuurkracht!

Elke eindbaas heeft een ‘Septima’, een unieke superkracht die hun speciale vaardigheden aandrijft. Wanneer Copen een eindbaas verslaat, kopieert zijn robotpartner Lola diens Septima’s om toegang te geven tot een nieuw arsenaal aan wapens. Elke eindbaas heeft een zwakte voor een van deze EX-wapens, dus maak hier goed gebruik van!

Gebruik een scala aan vaardigheden die iedereen in staat stelt om eXtravagant te presteren!

Als Copen zijn HP kwijtraakt, is er een kans dat zijn partner Lola hem terugbrengt in een krachtigere vorm; ideaal voor iedereen die een tweede kans wil! Flits door levels met stijl en precisie om Kudos-punten te verzamelen! Als je meer dan 1000 Kudo’s verzamelt, zal Lola transformeren en voor je zingen, dus doe je best en ga voor een topscore! Topscores ontgrendelen ook flitsende resultaatschermen die je kunt delen op sociale media!

Beleef een verhaal over mensen die overleven in een wereld waar ze bijna eXtinct zijn!

De held Copen zweert een groep kinderen te beschermen die proberen te overleven in de restanten van de samenleving, in de schaduw en buiten het zicht van het almachtige Sumeragi Institute. Alsof dat nog niet erg genoeg was, hangt het gevaar van Sumeragi’s elitesoldaten, de Falcons, ook nog eens boven het hoofd. Maak kennis met een reeks kleurrijke personages die stralen in dit duistere verhaal.

Stemmen

Copen: Yuma Uchida, Lola: Mayu Mineda

Kohaku: Yumiri Hanamori

Kyota: Nozomi Chikamura, Jin: Ryosuke Sakamaki, Maria: Maria Naganawa

Blade: Yui Ishikawa

Rebellio: Ryota Yoshizaki, Stella: Ryoko Shiraishi, Crimm: Suguru Narisawa

Isola: Miku Ito, Bakto: Atsushi Tanaka, Dystnine: Yuichiro Umehara

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel

Spelers

1

Uitgever

株式会社インティ・クリエイツ / INTI CREATES CO.,LTD.

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld, Grof taalgebruik

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Chinees

Downloadgrootte

1020,00 MB