Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Hack and Shoot Heroes

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 20-01-2023

Breek en schiet je een weg door hordes vijanden om de glorie van de overwinning te behalen. Kies uit zes verschillende helden, ga een level omhoog, ontvang epische buit en verzamel kostbare munten. Verbeter je vaardigheden om je nog beter een weg te banen door de hordes vijanden en bereid je voor op de eindbaas in een vernietigend eindgevecht. Verhoog je helden in de hoofdmenu-itemwinkel, waar je verschillende items kunt kopen, zoals inventarisruimte en andere items.

Breek of schiet je een weg door een horde vijanden in escalerende golven en verzamel kostbare munten om nieuwe krachtige helden te ontgrendelen of items in de itemwinkel te krijgen om je kansen op de overwinning te vergroten. Verzamel ervaringsstenen om een level omhoog te gaan en verzamel epische buit, die willekeurig wordt geselecteerd, in je inventaris. Maak je klaar en bereid je voor op het laatste baasgevecht. Ontgrendel horde-modus en ontmantel nog meer vijanden en verzamel nog meer kostbare munten!

Baan je een weg door hordes vijanden met verschillende wapens en voeg nieuwe wapens toe door je helden te levelen. Kies uit drie verschillende items per level, die elk een van de drie itemtypen kunnen zijn, een verbruiksartikel, een wapen of een item dat karakterstatistieken verandert. Bewaar ze in je inventaris, maar kies verstandig, want je hebt geen oneindige ruimte in je rugzak en de items zijn niet uitwisselbaar, maar je kunt de items overslaan of opnieuw rollen als ze niet bij je stijl passen. En in de hoofdmenu-itemwinkel kun je je inventaris eenvoudig vergroten door een rugzak te kopen.

Kies uit zes verschillende helden: de eervolle ridder met zijn snelle korte zwaard, de wijze vuurmagiër met haar vernietigende vuurspreuken, de gewaardeerde priester met zijn ongebroken geloof, de snelvoetige schurk met zijn boemerang shuriken-zwaard, de stervende necromancer die de ondoden voor hulpoproepen en last but not least de geladen stormmagiër met zijn opwindende bliksemspreuken. Elke held heeft een ander startwapen en extraatjes voor een uniek gevoel en een slash-and-stab-ervaring.

Kenmerken:

-Eenvoudige informele game-ervaring

-Zes verschillende helden, elk met een ander startwapen (ridder, vuurmagiër, priester, necromancer, stormmagiër en schurk)

-Koop verschillende permanente items in de itemwinkel, zoals inventarisruimte, enz.

-Twin stick shooter met melee-mechanica

-Drie niveaus met drie baasgevechten

-Veel verschillende wapens en items met wapenevoluties

-Normale modus en hordemodus met escalerende golven

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Vechtspel, Speelhalspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Kistler Studios

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-01-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

416,00 MB