Headliner: NoviNews

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 05-09-2019

Op je bureau ligt een stapel nieuwsberichten, met twee stempels ernaast. Groen om goed te keuren, rood om af te wijzen. Op de achtergrond is je team verslaggevers druk bezig terwijl door de luidspreker muziek speelt. Het wordt tijd om beslissingen te nemen. Steun je een genationaliseerde ziekenzorg, hoewel je geliefde zich zorgen maakt over langere wachttijden? Bekritiseer je de nieuwe synthetische alcoholische drank, hoewel je baas je erop wijst dat ze een belangrijke investeerder zijn? Steun je de regering, terwijl de verhouding met het buurland steeds slechter wordt?

Na je werk betreed je de straten van Novistan, waar het door jou gepubliceerde nieuw zijn sporen achterlaat. Misschien zie je meer graffiti, boze bedelaars of zelfs een relletje? Of misschien verander je het land wel in een vreedzaam utopia, boordevol camera's en drones die alles wat je doet in de gaten houden. Hoe gaat je nieuwskanaal om met de tragische dingen die staan te gebeuren? Ga je naar een ontmoeting met een illegale groep klokkenluiders of luister je naar de toespraak van de Minister-president?

Onderweg naar huis krijg je te maken met drie hoofdpersonages: Evie, je collega en immigrante, die zich zorgen maakt over haar gezondheid en de steeds groter wordende xenofobie; je broer Justin, een beginnend acteur die worstelt met het bedriegerssyndroom en sociale angsten; en tot slot Rudy, een alleenstaande vader, die voor zijn dochtertje probeert te zorgen en zijn winkel open wil houden terwijl naast hem een grote supermarkt de deur opent. Elke dag geeft je een kijkje in hun leven en hoe de media beïnvloeden wat ze denken.

Maar elke Headliner verdient het om thuis uit te rusten van zijn zware baan. Luister naar de radio en zak onderuit op de zachte bank die je met je zuurverdiende geld gekocht hebt. En kijk uit het raam en zie hoe de stad brandt. Misschien moet je wat lekkers kopen voor je hondje? Of een drone adopteren? Je broer te eten vragen? Of misschien moet je de deuren op slot houden en elke cent verzamelen terwijl het geld zich opstapelt in je flatje?

Na een goede nachtrust wordt het tijd de baas weer onder ogen te komen, nieuwe artikelen te beoordelen en toe te geven aan een groter wordend gevoel van verantwoordelijkheid... en macht.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Unbound Creations

Leeftijdsclassificatie

  • Grof taalgebruik, Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Frans, Japans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

898,00 MB