Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Hollow

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 22-02-2018

“Ik heb nooit iets gegeven om dit schip... Het... ging me er gewoon om om mezelf te ontdekken. Ik kon niet anders. Er was iets diep in mijn hersenen, diep in mijn ziel, dat graaide en vat probeerde te krijgen op mij, en uit wilde vinden hoe alles zit. Maar de treurige waarheid is dat ik daar nooit toe in staat was. Toen niet en nu niet. Ik herinner me nog steeds niet wie ik ben."

Hallo, mogelijk toekomstig bemanningslid! Welkom aan boord van de Shakhter-One, het eerste ruimteschip dat grondstoffen verzamelt uit de atmosfeer van de planeet Jupiter! Nu de grondstoffen van de Aarde vrijwel zijn uitgeput, is het aan de Shakhter-One om de mensheid in al het nodige te voorzien. Dankzij de Shakhter-One zijn we niet langer afhankelijk van steenkool en olie! Ben je er nog niet van overtuigd dat Shakhter-One de plek is voor jouw toekomstige thuis?

“Ik weet niet eens of dit eerder is gebeurd. Dat ik hier zit en precies hetzelfde verhaal vertel. Nee. Zoiets zou ik me wel herinneren... Toch?”

Shakhter-One biedt een nieuw begin tussen de sterren! Ieder leven telt aan boord van Shakhter-One! Iedereen heeft werk en alle kinderen beginnen met gelijke kansen! We hebben er vertrouwen in dat Shakhter-One voor jou de perfecte plek is voor de toekomst van je gezin!

“Het enige waar ik werkelijk zeker van kan zijn is dit constante, indringende gevoel diep vanbinnen. Ik ben leeg. Ik ben hol.”

In Hollow ben je een van de piloten die kostbare grondstoffen naar de aarde transporteren vanuit het ruimteship Shakhter-One. Op een dag word je wakker in een noodcapsule die in de buurt van het schip drijft. Je kunt je niet herinneren wie je bent of waarom je hierbuiten ronddrijft. Het enige wat je je kunt herinneren is de code voor het automatische aankoppelen van capsule Nr. 6.

Als je aankoppelt bij de Shakhter-One, wordt snel duidelijk dat er iets vreselijk mis is gegaan. De bemanning is spoorloos en het schip ondervindt rampzalige energieproblemen. Naarmate je meer te weten komt over de verschrikkelijke geheimen van Shakhter-One, dreigt het schip je je identiteit, je geestelijke gesteldheid, en uiteindelijk je leven te ontnemen.

Het ergste kwaad is datgene wat ons beter kent dan wijzelf. En de ergste nachtmerrie is datgene wat voortkomt uit ons verleden, onze angsten, en onze pijn.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Eerste-persoons-schietspel, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Forever Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Naaktheid

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-02-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

2320,00 MB